Ο Γιώτας ανοίγει τα χαρτιά του, πρωτοδικείο ο ΑΣ

Συνέντευξη Τύπου απολογιστικού χαρακτήρα αναμένεται να παραθέσει την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 ο Θωμάς Γιώτας. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη προφανώς θα αναφερθεί στα πεπραγμένα της διοίκησής του, ωστόσο πέρα από τον απολογισμό και την γνωστοποίηση της πρόθεσής του να μην είναι ξανά υποψήφιος , οι δηλώσεις του δεν αποκλείεται να έχουν έντονο το… χρώμα και του ποδοσφαιρικού Άρη. Όλα αυτά βέβαια ενόψει των εκλογών στον ΑΣ που θα γίνουν στις 29 Μαΐου.

Θα πρέπει να τονιστεί πως ο ίδιος ο Γιώτας έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειές του για εξεύρεση επενδυτή ή τουλάχιστον σημαντικών οικονομικών εσόδων, τότε δεν προτίθεται να συνεχίσει στο τιμόνι του ερασιτέχνη. Άρα οι τοποθετήσεις που θα κάνει λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Σημειώνεται πως με δεδομένο το ότι ο Γιώτας δεν δήλωσε υποψηφιότητα (παρακάτω ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ), προφανώς και δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειές του για επενδυτή. Επίσης υποψήφιος δεν θα είναι ούτε ο νυν αντιπρόεδρος, Κώστας Χαριτωνίδης. Επίσης τονίζεται πως από τη που δεν δήλωσαν υποψηφιότητα 15 άτομα, δεν αποκλείεται ο ΑΣ να οδηγηθεί και πάλι σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Αρη:

«Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν μέχρι σήμερα Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 και ώρα 15:00 στα γραφεία του Συλλόγου για τις αρχαιρεσίες της 29ης Μαΐου 2014 ως τακτικά μέλη είναι:
1) Αναστασίου Σάββας
2) Πλαγάκος Γεώργιος
3) Κουράκος Κωνσταντίνος
4) Σαρηγιαννίδης Αριστείδης
5) Οικονόμου Αναστάσιος
Και ως αναπληρωματικά μέλη είναι:
1) Παπαδόπουλος Νίκος
2) Κωνσταντινίδης Ηλίας
Ο νυν Πρόεδρος, κ. Θωμάς Γιώτας, ο Αντιπρόεδρος Α’, κ. Χαριτωνίδης Κωνσταντίνος κι άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν κατέθεσαν υποψηφιότητα.
Υπενθυμίζουμε τα θέματα  της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης:
1)    Εκλογή Προέδρου και δύο Πρακτικογράφων
2)    Επικύρωση Πρακτικών Γενικής Συνέλευσης της 11/9/13
3)    Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου- Έκθεση πεπραγμένων
4)    Απολογισμός της χρήσεως που έληξε
5)    Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση
6)    Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΑΡΗΣ
7)    Προτάσεις-Ερωτήσεις-Επερωτήσεις
8)    Εκλογή πενταμελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια της ψηφοφορίας, η οποία θα διεξαχθεί την επομένη της Γενικής Συνέλευσης, από 09:30 μέχρι 20:00
9)    Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής Επιτροπής, με τη διευκρίνιση ότι δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν, όσοι δύναται να είναι μέλη του Συλλόγου, βάσει του Ν.2725/1999 και του ισχύοντος σήμερα νέου κωδικοποιημένου καταστατικού».