Τα… ρεκόρ του Αναστασιάδη

Οι τρεις πρωτιές του Άγγελου Αναστασιάδη σε κάποιες κατηγορίες που αφορούν τον ΠΑΟΚ και αφορούν τα περάσματά του από τον πάγκο του, έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ο 61χρονος τεχνικός έχει συνολικά καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ 50 μήνες, που είναι το μεγαλύτερο διάστημα συνολικής θητείας Έλληνα τεχνικού στο «ασπρόμαυρο» τιμόνι. Το γεγονός ότι αναλαμβάνει για τέταρτη φορά τον καθιστά τον προπονητή με τις περισσότερες επιστροφές, ενώ η χρονική απόσταση ανάμεσα σε θητείες του είναι και αυτή η μεγαλύτερη από κάθε άλλον.

Ο Μιχάλης Μπέλης, έστω και ως υπηρεσιακός, είχε καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν 1997-98 και στο αντίστοιχο της σεζόν 1995-96. Ο Όλεγκ Μπλαχίν έφυγε τον Φεβρουάριο του 1994 και επέστρεψε τον Αύγουστο του 1998. Ο Άρι Χάαν έφυνε τον Οκτώβριο του 1995 και επέστρεψε τον Φεβρουάριο του 1999. Ο Σταύρος Σαράφης βρέθηκε στο τιμόνι του ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 1995 και επέστρεψε για ένα μήνα, τον Δεκέμβριο του 1999. Ο Γιώργος Γεωργιάδης έδωσε τη σκυτάλη στον Χούουμπ Στέφενς τον Ιούνιο του 2013 και τη πήρε από τον Ολλανδό τεχνικό φέτος τον Μάρτιο.