Για Τσουμάνη και άλλους…

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα και πάλι ο Παναγιώτης Στεφανίδης προκειμένου να έχει μία σειρά από συναντήσεις για θέματα που αφορούν τον Άρη. Σε πρώτη φάση θα συναντηθεί με την δικηγόρο τον Νίκο Τσουμάνη, προκειμένου να οριστικοποιήσουν την προσυμφωνία που προέκυψε χθες τηλεφωνικώς και που προκάλεσε την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του παίκτη. Ο 24χρονος αριστερός μπακ θα λάβει ένα ποσό μικρότερο από αυτό που διεκδικεί (με διακανονισμό) κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποσύρει την προσφυγή του.

Επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να συναντηθεί και με εκπροσώπους κι άλλων πιστωτών, με προτεραιότητα αυτούς που έχουν στα χέρια τους τελεσίδικες αποφάσεις. Η παρουσία του στην Αθήνα δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με νέες επαφές τόσο για την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ, όσο και με την FootballLeague.

Όσο για την περίπτωση του Σταυρόπουλου, όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, υπάρχει αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη, αν και θα πρέπει να διευκρινιστεί πως μπορεί να κατατέθηκαν χρήματα στο λογαριασμό του, αλλά αυτό δεν υποχρεώνει τον παίκτη να αποσύρει την προσφυγή του.