«Σας αγαπώ, στην Ελλάδα μόνο ΠΑΟΚ»

Ο Μπίμπρας Νάτχο μένει ελεύθερος με το τέλος της σεζόν, η συζήτηση για το αν θα μείνει ή όχι θα είναι μεγάλη, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε ήδη την πρώτη συζήτηση μαζί του το Σάββατο.

Ο Ισραηλινός επέστρεψε στην πατρίδα και σε μία ωραία συνέντευξη, που παραχώρησε στον «ArenaFΜ», μίλησε για το ενδεχόμενο να παραμείνει, και είπε πολλά ωραία πράγματα.

Αναλυτικά :

Για την αγάπη των οπαδών :

«Τους αγαπώ κι εγω, απόλαυσα το εξάμηνο εξώ. Απόλαυσα τα παιχνίδια στην Τούμπα. Ποιος ξέρει; Μπορεί να επιστρέψω»

Για τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα :

«Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ, ήταν 6 καλοί μήνες, αν μείνω στην Ελλάδα, δεν βλέπω το μέλλον μου σε άλλη ομάδα. Μερικές φορές νιώθω ότι ζω στο Ισραήλ όχι στη Θεσσαλονίκη! Η Τούμπα είναι καταπληκτική. Μόνο στην Τούμπα μπορείς να δεις τέτοιο κόσμο, τέτοια ατμόσφαιρα. Πρεπει, όμως, να είναι σε καθε ματς έτσι, όχι μόνο με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό»

Σε ότι αφορά το μέλλον του :

«Πραγματικά δεν ξέρω. Θέλω να ξεκουραστώ λίγο με την οικόγενειά μου, έχω δύο παιχνίδια με την Εθνική και σε 1-2 βδομάδες θα αρχίσω να μιλάω για το μέλλον μου»

Για τις πιθανότητες, που υπάρχουν :

«Πολλοί μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε να μείνω. Έχω όνειρο να παίξω σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά σημαντικό είναι πως αισθάνομαι εγώ και η οικογένειά μου. Κι εμείς αισθανόμαστε ωραία στη Θεσσαλονίκη. Πραγματικά, όμως, το μόνο που έχω τώρα στο μυαλό μου, είναι πως θέλω να ξεκουραστώ».

Για το τι πήγε λάθος στο τέλος της σεζόν :

«Στον τελικό είχαμε πρόβλημα με τις απουσίες, ήταν 4-5 παίκτες έξω, κι αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα Στα πλέι οφ, ότι συνέβη με τους 3 βαθμούς, δεν ήταν δίκαιο. Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 1ος λόγω του -3»

Για τους Ελληνες διαιτητές :

«Μερικές φορές είναι καλύτερο να μη λες τίποτα»

Για το αν πίστεψαν ότι μετά τον ημιτελικό το Κύπελλο ήταν σίγουρο :

«Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Ολυπιακό δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο η βαθμολογική διαφορά. Μετά τον ημιτελικό ελπίζαμε και πιστεύαμε ότι θα πάρουμε το κύπελλο. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουμε»

Για τον Ιβάν Σαββίδη :

«Θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μπορεί να το κάνει, αλλά θέλει λίγο χρόνο. Πρέπει να έχει δίπλα του όλους όσοι αγαπούν τον ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα, στο ποδόσφαιρο, έχετε κάποια προβληματάκια, αλλά αυτά δεν είναι για το ραδιόφωνο. Νομιζω ότι μπορεί να τα καταφέρει»

Για το τι του είπε στο δείπνο :

«Μιλήσαμε για το μέλλον. Του είπα ότι είπα και σε σας. Θέλω να ξεκουραστώ και μετά θα μιλήσω για το μέλλον. Μου είπε ότι θέλει να μείνω, του είπα ότι το απόλαυσα εδώ, αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Αν ήξερα τι θα γίνει, θα σας έλεγα, θέλω λίγο χρόνο. Θα πάω με την Εθνική για δύο παιχνίδια στην Αμερική, κι όταν γυρίσω θα αρχίσω να μιλάω για το μέλλον μου»

Για το αν θα έπαιζε σε άλλη ελληνική ομάδα :

«Όχι. Γιατί δεν θέλω»

Για το αν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό :

«Σε καμιά περίπτωση»

Το μήνυμά του στον κόσμο :

«Ευχαριστώ πολύ για αυτούς τους μήνες, ήταν ευχαρίστηση να παίζω γι’ αυτόν τον κόσμο, τον αγαπώ. Ελπίζω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, να συνεχίσει η ομάδα και να κάνει μεγάλα πράγματα. Εύχομαι να συμμετέχω κι εγώ σ΄ αυτή την προσπάθεια. Η ομαδα πρέπει να ειναι πρώτη στην Ελλάδα»

Για τον Στέφενς και τον Γεωργιάδη :

«Για τους προπονητές μου λέω πάντα τα καλύτερα πράγματα. Ο καθένας προσπάθησε για το καλύτερο. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν πάνε καλά. Σαν παίκτες προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».