Πειθαρχική δίωξη από Καρρά

Οπως ήταν αναμενόμενο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης προκάλεσε την… επέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Άρης νομίμως εκπροσωπούμενης, διότι την 16 Φεβρουαρίου 2014, προέβη σε ανακοίνωση, η οποία την επόμενη ημέρα (17/02/2014), δημοσιεύτηκε σε πολλές εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας (αθλητικές και πολιτικές).
Με την ανακοίνωση αυτή προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτητών, Διαιτησίας, διοργανώτριας των αγώνων), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1 και 4) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».
Σε αυτές τις περιπτώσεις η τιμωρία που προβλέπεται είναι η ανάκληση της ανακοίνωσης από την ίδια την ΠΑΕ μέσω έκδοσης νεότερης.