ΠΑΕ Άρης: Καμία συζήτηση για ΑΦΜ

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης ανέφερε για μία ακόμη πως κανένα μέλος του δ.σ. δεν ενεπλάκη σε συζήτηση για αγορά ΑΦΜ, ούτε πρόκειται να το κάνει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αρης δηλώνει κατηγορηματικά πως κανένα μέλος του δεν ενεπλάκη σε καμμία συζήτηση περί υποτιθέμενης αγοράς ΑΦΜ, ούτε έχει εξουσιοδοτήσει κάποιον από την οικογένεια του Αρη να μετάσχει σε τέτοιου είδους συζητήσεις για λογαριασμό του.

Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι ουδέποτε μας απασχόλησε η προοπτική αγοράς οποιουδήποτε ΑΦΜ και ούτε πρόκειται να μας απασχολήσει στο μέλλον.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να κλείσει τα αυτιά του στην παντελώς αβάσιμη φημολογία που ως μόνο στόχο έχει να πλήξει την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια και το πρεστίζ του συλλόγου μας και να τορπιλίσει την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα μέτωπα.

Η ΠΑΕ Αρης καθιστά σαφές πως δεν πρόκειται να σχολιάσει περαιτέρω τα ευφάνταστα σενάρια που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της, εναντίον οποιουδήποτε θίγει τον σύλλογό μας».

Στο μεταξύ η ΠΑΕ με δελτίο Τύπου ενημέρωσε για τη συνάντηση που είχε ο διευθύνον σύμβουλος, Γιάννης Ψηφίδης, με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα:

«Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, είχαν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Παναγιώτης Στεφανίδης και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Ψηφίδης.

Η συνάντηση, που έγινε παρουσία του βετεράνου άσου της ομάδας, Ντίνου Κούη (εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Τζιτζικώστα), επικεντρώθηκε στο ζήτημα της αξιοποίησης του Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι παράγοντες της ΠΑΕ ενημέρωσαν διεξοδικά τον κ. Τζιτζικώστα για το πλάνο εμπορικής εκμετάλλευσης του γηπέδου και τα οφέλη που θα αποκομίσει η ΠΑΕ από την εφαρμογή του.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το εν λόγω πρότζεκτ, εκτιμώντας πως θα συμβάλει στην οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός της προσπάθειας του Αρη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας».