Ο Γκατούζο στο Ηράκλειο για ΟΦΗ!

Βόμβα βάζουν ιταλικά σάιτ που αναφέρουν ότι ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου συζητάει με τον ΟΦΗ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αποτελώντας μια κίνηση που προκαλεί πάταγο! Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την κρητική ΠΑΕ!

Ο άνθρωπος που το όνομα του έγινε συνώνυμο με την τελευταία 10ετια της Μίλαν, ακολουθεί καριέρα προπονητή την τελευταία διετία και αν οι Ιταλοί λένε αλήθεια, τότε θα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα!

Ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου συζητάει με την διοίκηση του ΟΦΗ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα χρονιά! Τα χαρακτηριστικά του τεράστιου παλαίμαχου Ιταλού ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που αναζητούσαν στον ΟΦΗ για το όνομα του προπονητή: Νεαρός, φιλόδοξος, Ευρωπαίος και με όνομα που θα… προκαλούσε σεβασμό στους ποδοσφαιριστές!

Παράλληλα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών, στον ΟΦΗ επιβεβαιώνουν τους… γείτονες και στην ΠΑΕ τονίζουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις ανάμεσα στον Μάνθο Πουλινάκη και τον Τζενάρο Γκατούζο. Και όπως λένε… με νόημα, σημαίνει πολλά για τον ΟΦΗ το γεγονός ότι ο Ιταλός ήρθε στο Ηράκλειο προκειμένου να συζητήσει με την ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνέφαγε με τον Γκατούζο όπου του ανέλυσε όλα τα δεδομένα που αφορούν τον ΟΦΗ ενώ του μίλησε για το τι αντιπροσωπεύει ο σύλλογος. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι έρχονται εξελίξεις και δεν αποκλείονται τα… νεότερα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΠΗΓΗ: gentikoule.gr