Στο προσκήνιο ξανά ο Κράσιτς για ΠΑΟΚ

Η περίπτωση του Μίλος Κράσιτς επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, αν και επισήμως η ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει το σενάριο που θέλει τη Φενερμπαχτσέ να έχει προτείνει τον Σέρβο μεσοεπιθετικό στον «Δικέφαλο». Και πέρσι το καλοκαίρι το όνομά του είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά προτιμήθηκε και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού ο Μίροσλαβ Στοχ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport» ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός πουν φέτος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην γαλλική Μπασιιά, επέστρεψε στην Τουρκία για να… ξαναφύγει, καθώς η Φενέρ δεν επιθυμεί να τον κρατήσει
Και κάπου εδώ εμπλέκεται κι ο Στοχ. Η Φενέρ δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του Σλοβάκου αλλά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του από τη στιγμή που ετησίως αμείβεται με 1.8 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι οι Τούρκοι, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, εξουσιοδότησαν τον ατζέντη του Μίλος Κράσιτς να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις και μάλιστα έθεσαν την περίπτωση του υπόψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.