Σαρώνει ο Ζαγοράκης!

Με μεγάλη διαφορά ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι –βάσει των πρώτων ανεπίσημων αποτελεσμάτων- μέσα στους πρώτους στους σταυρούς προτίμησης όλων όσοι επέλεξαν να ψηφίσουν το κόμμα της ΝΔ στις Ευρωεκλογές.

Ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζεται να είναι πρώτος ανάμεσα στους 42 υποψηφίους του ψηφοδελτίου του κυβερνώντος κόμματος. Μάλιστα τα μηνύματα από διάφορες περιοχές της Μακεδονίας είναι κάτι παραπάνω από θετικά για τον Ζαγοράκη, που εμφανίζεται να είναι το Νο1 στους σταυρούς προτίμησης.

Βάσει των πρώτων ανεπίσημων αποτελεσμάτων ο Θόδωρος Ζαγοράκης εμφανίζεται να είναι μέσα στους πρώτους τρεις υποψηφίους της ΝΔ και όλα δείχνουν πως θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με καταμετρημένο το 9% των ψήφων, ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει έξι ευρωβουλευτές. Η Νέα Δημοκρατία εκλέγει πέντε. Η Χρυσή Αυγή τρεις. Από δύο ευρωβουλευτές εκλέγουν η Ελιά, το Ποτάμι και το ΚΚΕ. Τέλος, έναν ευρωβουλευτή εκλέγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Δείτε και ΕΔΩ τα σημερινά μέχρι στιγμής αποτελέσματα με καταμετρημένο το 11% των ψηφοδελτίων και τους σταυρούς προτίμησης.

Ποιοι είναι όμως αυτοί και πόσες ψήφους πήραν σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία;

ΣΥΡΙΖΑ

Μανώλης Γλέζος: 28.916
Σοφία Σακοράφα: 17.941
Δημήτρης Παπαδημούλης: 11.611
Κωνσταντγίνα Κούνεβα: 9.988
Γιώργος Κατρούγκαλος: 9.529
Κωνσταντίνος Χρυσόγονος: 9.246
Νέα Δημοκρατία

Μανώλης Κεφαλογιάννης: 19.382
Μαρία Σπυράκη: 17.216
Θοδωρής Ζαγοράκης: 15.763
Ελίζα Μόζενμπεργκ: 12.743
Γιώργος Κύρτσος: 12.658

Δείτε και ΕΔΩ τα σημερινά μέχρι στιγμής αποτελέσματα με καταμετρημένο το 11% των ψηφοδελτίων και τους σταυρούς προτίμησης.