Γαλανός, Καϊτετζίδης και… Γιώτας

Ήταν δεδομένο πως κατά τη διάρκεια της ημέρας, όλα όσα είπε ο Θωμάς Γιώτας περί επενδυτικού ενδιαφέροντος θα ήταν θέμα συζήτησης. Όπως επίσης ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα κυκλοφορούσαν και διάφορα ονόματα. Σε ό,τι αφορά λοιπόν στην εταιρεία που είναι διατεθειμένη να δώσει άμεσα 1,5 με 2 εκατ. ευρώ αν ο Άρης «πέσει» στην Γ’ εθνική, το ονομα που κυκλοφορήσε ήταν εκείνο της εταιρείας σεκιούριτι του Γιώργου Γαλάνου, κάτι που για την ώρα δεν επιβεβαίωνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται από την πλευρά Γιώτα.

Την ίδια ώρα για το θέμα που ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης για την ανταλλαγή οικοπέδων με όμορο, με την Θεσσαλονίκη, Δήμο, ακούστηκε το όνομα του Ιγνάτιου Καϊτετζίδη που είναι ο Δήμαρχος στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» είπε τα πράγματα κάπως διαφορετικά: ««Η αλήθεια είναι πως επικοινωνήσαμε προχθές με τον κύριο Γιώτα, ο οποίος μου ζήτησε ένα ραντεβού για τα θέματα του Άρη, το οποίο ασφαλώς και δε του αρνήθηκα. Τα αρειανά μου αισθήματα είναι γνωστά, αλλά δήμαρχος δεν εκλέγομαι βάσει των οπαδικών μου προτιμήσεων.
Πραγματικά εξεπλάγην διαβάζοντας και μαθαίνοντας πως διαδίδεται ότι ο Άρης προτίθεται να κατασκευάσει αθλητικό κέντρο στην περιοχή Πυλαίας-Χορτιάτη. Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως δεν υπάρχει τέτοιος χώρος στο Πανόραμα, καθώς όλες οι εκτάσεις πλην των δομημένων, είναι δασικές και αναδασωτέες.

Πλην αυτού φυσικά, πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Ο κύριος Γιώτας εκπροσωπεί έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Άρης, αλλά δεν μπορεί να λέγονται τέτοια πράγματα, ερήμην του συνομιλητή. Φαντάζομαι πως το ραντεβού μας, θα είναι καθαρά εθιμοτυπικό γιατί αν υπάρχουν τέτοιες λογικές, καταλαβαίνει κανείς πως δημιουργούνται σενάρια και προσδοκίες, χωρίς να υπάρχει τίποτα το ρεαλιστικό.

Να σημειώσω επίσης πως πρόσφατα, είχα δεχθεί έμμεση κουβέντα από τους ανθρώπους του κυρίου Σαββίδη, όμως είχα εξηγήσει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα και η κουβέντα έμεινε εκεί, χωρίς να λάβει τόση δημοσιότητα. Έπεσα πραγματικά από τα σύννεφα που ένα απλό ραντεβού που έκλεισα, συνδέθηκε με τέτοια μυθοπλασία».