By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Θα… πεθαίνουμε στο γήπεδο»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα… πεθαίνουμε στο γήπεδο»

Τhessports
Last updated: 30/07/2018 11:24
Τhessports
Share
SHARE

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε από την Ολλανδία για την προετοιμασία του Άρη, τις εντυπώσεις του από την ομάδα, τις αλλαγές στο ρόστερ και πολλά άλλα…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που θέλουμε είναι να είναι κυρίαρχη η ομάδα στο παιχνίδι της, να έχει κατοχή της μπάλας και να δημιουργεί φάσεις. Μία ομάδα που θέλει να παίζει με την μπάλα κάτω αλλά να μη δέχεται και γκολ. Κοιτάμε σε μεγάλο βαθμό το αμυντικό κομμάτι» είπε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός των «κιτρίνων».

Για το ότι η ομάδα θέλει να παίξει με την μπάλα κάτω: «Όταν έχεις παίκτες με τόση ποιότητα, νομίζω πως ένα γρήγορο και κυρίαρχο ποδόσφαιρο ταιριάζει στην ομάδα μας. Αυτό προσπαθούμε να παίζουμε».

Για το φιλικό με την Μπίρσοτ: «Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, τα πόδια βέβαια είναι ακόμα βαριά, πολλές οι προπονήσεις. Πιστεύω πως μας αδικεί το σκορ, ήμασταν καλοί, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει τώρα. Προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον Φραν Βέλεθ και την ανταγωνιστικότητα στην άμυνα: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, πιστεύω πως αποτελούμε μια καλή αμυντική τριάδα. Ο καλύτερος θα παίζει, αλλά στην ουσία η ομάδα πρέπει να έχει κέρδος. Ο καθένας κάνει το καλύτερο δυνατό για να κερδίζει το σύνολο».

Για τους νέους και… παλιούς στην ομάδα: «Η ομάδα δεν έχει κανένα θέμα χημείας. Είμαστε αρκετοί παίκτες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας από την περσινή σεζόν και είναι θετικό αυτό».

Για την παραμονή του στον Άρη: «Είναι τιμητικό να με θέλει ο προπονητής. Κάτι βλέπει σε μένα, κάτι πιστεύει. Θέλω να τους δικαιώσω με τις εμφανίσεις μου για την επιλογή τους».

Για τον στόχο της ομάδας: «Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, όπως για έξοδο στην Ευρώπη. Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει. Να πεθαίνει στο γήπεδο και να δείχνει στον κόσμο ότι κάτι καλό γίνεται. Να είναι κοντά ο κόσμος μας, όπως και πέρσι και να είναι σίγουρος πως θα δούμε ωραία πράγματα».

Σχετικά άρθρα

Με το ένα πόδι στη SL2 Πανσερραϊκός και ΑΕΛ: Η βαθμολογία
Με τέσσερις απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ
Με «κλειστά χαρτιά» στον Βόλο ο Άρης
Επίσημο: Εποχή Ματσάρι στον Ηρακλή!
«Ρώτησε για Βίτορ Καρβάλιο ο ΠΑΟΚ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η… αποκάλυψη του Μιτζέν Μπάσα
Next Article Λουτσέσκου, Πρίγιοβιτς και… Βασιλεία

Τελευταία νέα

Super League 2 όπως… Κύπελλο Ελλάδας!
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12 May, 2026
Μπουντούρης: «Αποχωρώ γιατί έτσι επέλεξαν οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του κύριου Μυστακίδη»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
12 May, 2026
Ουάρντα: Το μήνυμα για Ηρακλή και… διαρκείας!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12 May, 2026
Κ19: Χωρίς φιλάθλους ο τελικός ΠΑΟΚ – Άρης!
SUPERLEAGUE ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12 May, 2026
Follow US