«Πρέπει να είσαι ΠΑΟΚτσής και ο Αγγελος είναι…»

Ο Φιλώτας Πέλλιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αγγελο Αναστασιάδη. Συμπαίκτες στη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του ’70, ο σημερινός πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον νέο προπονητή του «Δικεφάλου», ενώ αναφέρθηκε στο θέμα του προέδρου στην ΠΑΕ, αλλά και στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis:

«Ο Άγγελος όποτε του ζητήσαμε να βοηθήσει το έκανε. Είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας μας. Αυτό το έχουμε πει πολλές φορές, γιατί η ελληνική κουλτούρα λέει πως για να είσαι σε αυτό το πόστο πρέπει να είσαι και ΠΑΟΚτσής. Ο Άγγελος το έχει αυτό και ήταν ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Νομίζω πως πλέον έχει και την μεγάλη εμπειρία, βάσει των πολλών ετών που έχει δουλέψει στους πάγκους. Εχει πάθος, είναι στοιχείο του χαρακτήρα του».

Για το αν θα μπορέσει ο Ζήσης Βρύζας να έχει το πόστο προέδρου και του τεχνικού διευθυντή:

«Το θέμα είναι του κ. Σαββίδη. Το αν θα πρέπει να βρεθεί πρόεδρος αυτό θα κριθεί από τον συντονισμό. Θα πρέπει να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός που θα κρίνει τα πόστα».

Τέλος αναφέρθηκε στον χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη:

«Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχεις να πεις και πολλά. Ένας γνήσιος ΠΑΟΚτσής, ένα θηρίο, ένας αθλητής με τεράστιες περγαμηνές σε αυτό που έκανε. Είναι πολύ κρίμα. Ας είναι καλά η οικογένεια του, όλος ο ΠΑΟΚ να τους δώσει δύναμη. Ο Παναγιώτης είχε στην διοίκηση ένα δύσκολο πόστο, να ενώσει τους φιλάθλους, να κάνει μια γροθιά τον ΠΑΟΚ και πραγματικά είναι κρίμα».