«Κεφάλαιο» ο Χαριστέας

Η αλήθεια είναι πως μόνο θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο άκουσμα της πιθανής ενασχόλησης του Άγγελου Χαριστέα με τα κοινά του Άρη. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις όμως, για την ώρα δεν υπάρχει καμία συνεργασία. Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 έχει ανταποκριθεί στα καλέσματα που έχει δεχθεί, αλλά μέχρι εκεί. Είχε συζητήσεις με τη νυν διοίκηση, ήταν παρών στην χθεσινή συνάντηση παλαιμάχων-Γαλανού, ενώ και σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και είχε επαφές με τους Στεφανίδη-Ψηφίδη.

Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντως, πέρα από την δεδομένη επιθυμία να συνεργαστεί ο Άρης (είτε λέγεται διοίκηση της ΠΑΕ είτε υποψήφιος επενδυτής) μαζί του, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είναι προφανές πως ο Χαριστέας θέλει να βοηθήσει, όμως αυτό μπορεί να γίνει μόνο υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και γι’ αυτό ο Άρης (όποιο κομμάτι του κι αν είναι αυτό) θα πρέπει να τον προστατεύσει.

Από κει και πέρα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μια πρώτη εικόνα του τι περίπου θα πρέπει να περιμένουμε για την επόμενη ημέρα του Άρη, θα πάρουμε από την αυριανή γενική συνέλευση του ερασιτέχνη. Εκεί όπου θα «παρουσιαστεί» ο Γαλανός και θα δούμε αν προκύψει και κάτι ακόμη. «Deadline» θα πρέπει να θεωρείται η 15η Ιουνίου και μέχρι τότε λογικά θα γίνει η γενική συνέλευση και του έτερου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, της ΚΜΑ.