Η τύχη και η συζήτηση στο… πόδι

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Χουμπ Στέφενς απέδωσε την ήττα στην διαιτησία και στη συνέντευξη έγινε μεγάλη συζήτηση όταν είπε ότι ο βοηθός δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Μπεργκ σε μια φάση στο ξεκίνημα του αγώνα και αυτό προκάλεσε νευρικότητα στους παίκτες του.

Στην Τρίπολη, μετά την ήττα από τον Αστέρα ήταν σχετικά χαλαρός και την απέδωσε στην… τύχη που είχαν οι γηπεδούχοι στα δύο γκολ, που πέτυχαν.

Οι τοποθετήσεις αυτές δεν προκάλεσαν συναισθήματα ευχαρίστησης, καθώς είναι λίγο μακριά από την ελληνική πραγματικότητα και αυτό ήταν κι ένα θέμα συζήτησης μεταξύ του Στέφενς και των Τσιστιακόφ και Βρύζα, επιστρέφοντας από την Καλαμάτα, απ΄ όπου πέταξε η αποστολή.

Οι επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν θέλουν φυσικά να δώσουν κανένα δικαίωμα στον προπονητή να θεωρήσει ότι παρεμβαίνουν σε οτιδήποτε, ωστόσο προσπαθούν με διακριτικότητα σε κάποιες περιπτώσεις, στο πλαίσιο του λογικού, να του δίνουν ένα στίγμα για το πως πρέπει να κινείται ο ΠΑΟΚ.

Και είναι δεδομένο ότι δεν αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα, να αποδίδει μια ήττα σε ένα οφσάιντ που δεν υποδείχτηκε στο ξεκίνημα ενός αγώνα και μια άλλη, στον παράγοντα τύχη, που έπαιξε ρόλο σε δύο γκολ.

Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έγινε κάπως άγαρμπα καθώς άνθρωπος του ΠΑΟΚ, που δεν έχει καθημερινή τριβή με την ομάδα, εξωτερίκευσε μια προσωπική άποψη του στυλ «δεν επηρέασε η διαιτησία το αποτέλεσμα», που θεωρήθηκε από πολλούς ως «καπέλωμα» στον Στέφενς, που δεν ήταν έτσι, αυτή τη φορά, έγινε μια συζήτηση με τον προπονητή.