Επεισόδια στην Κυψέλη!

Μεγάλης έκτασης επεισόδια “σημάδεψαν” τον τελικό του χάντμπολ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Αργους στο κλειστό της Κυψέλης. Οπαδοί της Ενωσης εισήλθαν εντός του παρκέ συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν χρήση χημικών μέσα στο κλειστό γήπεδο, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και απειλητική για την υγεία όλων όσων είναι στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει χτυπηθεί ένας παίκτης της ΑΕΚ και κάποιοι οπαδοί, ενώ η ένταση και τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί αυτή την ώρα και έξω από το κλειστό γήπεδο της Κυψέλης.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας και της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με την αστυνομία. Θεωρούν ότι σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να γίνει χρήση χημικών σε κλειστό χώρο, κάτι που έγινε μπροστά ακριβώς από το σημείο όπου βρισκόντουσαν οι παίκτες της Ενωσης…

Από την πλευρά της η αστυνομία υποστηρίζει πως η ένταση και τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ επιχείρησαν να εισέλθουν στο κλειστό της Κυψέλης χωρίς εισιτήριο.

Τελικά, οι διαιτητές αποφάσισαν τη μετάθεση της έναρξης κατά μία ώρα, προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 21:30.