Στο μπερδεμένο μυαλό του Χακόμπο

Κάπως μπερδεμένα πρέπει να είναι τα πράγματα στο μυαλό του Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός πορτιέρο από τη μία εμφανίζεται διατεθειμένος να ρίξει «γέφυρες» επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ κι από την άλλη δηλώνει πως «έχω το μυαλό μου στο μέλλον μου» κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον Ισπανικών ομάδων…

Σε συνέντευξη του, στην ιστοσελίδα sport24.gr,ο Χακόμπο υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «κανείς από την ομάδα δεν μου είπε τίποτα. Εχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε και να βρούμε μια λύση. Νομίζω ότι τόσο εγώ, όσο και η ομάδα θέλουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον σύλλογο, όπως πάντα».

Τόνισε πως «υπάρχουν ομάδες από την Ισπανία και από άλλες χώρες που ενδιαφέρονται» και απαντώντας σε ερώτηση για τη νέα σεζόν με τον ΠΑΟΚ είπε ότι «πάντα είμαι αισιόδοξος, αλλά τώρα έχω το μυαλό μου στο μέλλον μου».

Ολα όσα έχουν συμβεί από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και σήμερα προφανώς και έχουν επηρεάσει αρνητικά τον Ισπανό τερματοφύλακα, που ναι μεν έχει κλειστό συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, αλλά δείχνει να προτιμά τη λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ο Χακόμπο δείχνει να είναι «ξένο σώμα», όσες προσπάθειες κι αν έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για να επιστρέψει στην ομάδα. Απόδειξη; Η απάντηση του στην ερώτηση για την παρουσία του Παναγιώτη Γλύκου στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Για μένα δεν έχει σημασία αν θα πάει ή όχι, δεν με ενδιαφέρει. Οσον αφορά τον νικητή του Μουντιάλ δεν ξέρω ποιος θα είναι. Θα κερδίσει ο καλύτερος…»!