By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Αυτή είναι η Θύελλα Καμαρίου”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Γ΄ΕΘΝΙΚΗΚΥΠΕΛΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αυτή είναι η Θύελλα Καμαρίου”

Τhessports
Last updated: 18/09/2018 20:44
Τhessports
Share
SHARE

Ο πρόεδρος της Θύελλας Καμαρίου, Ιωσήφ Βλαβιανός, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας, που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Ηρακλή, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έδρα του αγώνα με τον Ηρακλή: «Δυστυχώς δεν θα γίνει το ματς στην Σαντορίνη γιατί το γήπεδο δεν πληροί τις προδιαγραφές, αδίκως. Έχουμε πλαστικό χλοοτάπητα για αυτό δεν θα γίνει εκεί. Είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τους παίκτες μας, γιατί πηγαίνουμε ακτοπλοϊκώς στη Νάξο και παίζουμε. Από την Σαντορίνη στη Νάξο είναι δυο ώρες με το πλοίο.

Για την επιλογή του να ενασχοληθεί με το ποδόσφαιρο παραγοντικά: «Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που το αγαπάμε πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Έχει ανθίσει ο αθλητισμός τα τελευταία χρόνια στη Σαντορίνη, έχουμε και βόλεϊ καλό εκτός από το ποδόσφαιρο».

Για την περσινή σεζόν της ομάδας: «Δεν έχουμε παίξει ποτέ σε τόσο μεγάλο θεσμό, είμαστε νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική φέτος, είμαστε μια ομάδα που παίζαμε πέρσι στο τοπικό. Κατακτήσαμε το τοπικό πρωτάθλημα και το κύπελλο πέρσι για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Παίζαμε με ομάδες από την Νάξο, την Ίο, την Πάρο, ήμασταν σε ομίλους και πηγαίναμε να παίξουμε παντού».

Για τον τουρισμό στην Σαντορίνη: «Το καλοκαίρι είναι φανταστικά, κι από την Θεσσαλονίκη έρχεται πολύς κόσμος. Είναι τουριστικό μέρος το Καμάρι, είναι και το αεροδρόμιο εκεί κι έχει πάρα πολύ κόσμο».

Για την ομάδα που υποστηρίζει: «Εγώ είμαι Ολυμπιακός, αλλά τώρα υποστηρίζουμε όλοι την Θύελλα».

Για τις αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας στο άκουσμα των αντιπάλων και το ρόστερ της Θύελλας: «Το παιχνίδι μάλλον θα γίνει την Τρίτη, με την ώρα δεν ξέρουμε ακόμη, αλλά μάλλον μετά τις 15:00. Όσον αφορά το ρόστερ μας, έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό από πέρσι, έχουμε πάρει κάποιους καλούς παίκτες, νέους. Προσπαθούν να ζήσουν το όνειρό τους όσο περισσότερο μπορούν. Είναι όνειρο για εμάς αυτή η συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, είναι τιμή που θα βρεθούμε με τέτοιους ιστορικούς αντιπάλους και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί».

Σχετικά άρθρα

Το αποχαιρετιστήριο «γράμμα» του Μάτος στη Βάσκο
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
ΠΑΟΚ: Προσθήκες στο τμήμα σκάουτινγκ!
Ο ΠΑΟΚ για τη νέα εποχή και το πρώτο «χτύπημα» του Μάτος!
«Πιθανό να μείνει ελεύθερος ο Πέρεθ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Βαριά καμπάνα μέσω VAR! (pic)
Next Article Εμφανίστηκαν οι… απατεώνες

Τελευταία νέα

Ρεάλ: Παράσταση νίκης για τον Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
7 June, 2026
Άρης: Άνοιξε ο δρόμος για Μοκόκα
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Αποκαλυπτικός για Άρη και Σπανούλη ο Μίλισιτς: «Εκτοξεύθηκε ξαφνικά το μπάτζετ»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
«Ενδιαφέρον από Αγγλία για Γιαννούλη, προτιμά Ελλάδα ο παίκτης»
Featured ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
7 June, 2026
Follow US