Το… κάψαν ΑΠΟΕΛ και Δώνης (photos)

Δεν κοιμήθηκε η Λευκωσία! Χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κύπρο. Κεντρικό σημείο των πανηγυρισμών τα γραφεία της ομάδας και ένα σύνθημα, «ΑΠΟΕΛ, θρύλος νταμπλ», να δονεί την ατμόσφαιρα.

Οι φίλαθλοι, περίμεναν τους «βασιλιάδες» του κυπριακού ποδοσφαίρου να επιστρέψουν από τη Λεμεσό με την κούπα του πρωταθλητή και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο Γιώργος Δώνης το χάρηκε με την ψυχή του.

«Μια ομάδα που έδωσε 56 ματς σε μια σεζόν είχε τη σωματική και ψυχική δύναμη να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Το αξίζουν οι παίκτες, αλλά και ο κόσμος που ήταν δίπλα μας», επισήμανε ο Δώνης και συνέχισε: «Να το χαρούμε, όμως θα πρέπει να δούμε και την επόμενη μέρα».

Ακόμη, ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ, είναι η παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη. «Χωρίς να θέλω να μειώσω το πρωτάθλημα, πρώτος λόγος που επέλεξα τον ΑΠΟΕΛ είναι και η παρουσία στην Ευρώπη. Πρέπει να κάνουμε καλό προγραμματισμό, να κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη», κατέληξε.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τους πανηγυρισμούς στο κέντρο της Λευκωσίας:

[new_royalslider id=”93″]