Νέα επίθεση σε Σαρρή

Η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της αναδιάρθρωσης και επιτίθεται εκ νέου στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, τον οποίο μάλιστα καταγγέλλει, καθώς όπως τονίζεται: «αγνοεί επιδεικτικά 35 ομάδες υπερασπιζόμενος μια άθλια αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε πέρσι το καλοκαίρι για… ειδικούς και μόνο λόγους που όλοι γνωρίζουμε».
Στην ανακοίνωση επίσης αναφέρεται:

«Επίσης καταγγέλλουμε τον εκφοβισμό που επιχειρεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις που φαίνεται ότι τις θεωρεί… πρόβατα. Εμείς προσπαθούμε για το καλό και την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και ο Σαρρής για την εξόντωση και τον αφανισμό του. Είναι εκείνος που θέλει να διεξάγονται αγώνες χωρίς θεατές, είναι εκείνος που ναρκοθετεί κάθε υγιή προσπάθεια των Ενώσεων και των σωματείων, κάτι που θεωρούμε ασυμβίβαστο με το αξίωμά του. Διαδίδει δε ψευδώς στις Ενώσεις, ότι αν αποστείλουν σε εμάς έγγραφο που συμφωνεί με το αίτημά μας, είναι σαν να του κάνουν αντιπολίτευση.

Αυτό το έχουμε συμπεράνει συνομιλώντας με προέδρους Ενώσεων. Εμείς απαντάμε το αντίθετο και λέμε ότι όποια Ένωση μας αποστείλει το σχετικό έγγραφο δεν μπορεί μετά να αναιρέσει και αυτό ίσα ίσα είναι υπέρ του Σαρρή, αν το καταλαβαίνει. Καταγγέλλουμε επίσης, ότι ενώ μας δέχτηκαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός και η γγΑ Κυριακή Γιαννακίδου, οι οποίοι επέδειξαν το θετικό πρόσωπο της πολιτείας στο αίτημά μας, ο Σαρρής παρά το γεγονός ότι του έχουμε εγγράφως ζητήσει δυο φορές συνάντηση μαζί του, το αποφεύγει.

Καθιστούμε σαφές προς όλους και ειδικά στους Σαρρή, Παπακωνσταντίνου και Τζανόπουλο ότι θα αγωνιστούμε ως το τέλος, γιατί δεν είμαστε δυο ή τρεις, αλλά…. χίλιοι δεκατρείς. Πληροφορούμε τις ομάδες που είναι μαζί μας να μην υποκύπτουν σε παραπληροφορήσεις που εσκεμμένα επιχειρούνται από κύκλους της ΕΠΟ σχετικά με την επικύρωση των βαθμολογιών και διάφορα άλλα συναφή γιατί, πρώτον, επισήμως δεν έχει γίνει καμία επικύρωση από το ΔΣ της ΕΠΟ όπως επιβάλλει το καταστατικό και δεύτερον, γιατί ακόμα και αν επικυρωθούν οι βαθμολογίες, αυτό είναι αδιάφορο επειδή υπάρχει η πρόταση αναδιάρθρωσης. Μάλιστα, το να επικυρωθούν οι βαθμολογικοί πίνακες, ουσιαστικά αναγνωρίζει την πρότασή μας και την επιβεβαίωση και τυπικά των δυο υποθιβασθέντων ομάδων και των τριών χειρότερων βαθμολογικά που προτείνουμε στο σχέδιό μας.

Κάνουμε γνωστό ότι η τελευταία αναδιάρθρωση σε Γ’ και Δ’ Εθνική προήλθε από νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή

Αυτό σημαίνει ότι με τροποποίηση του νομοσχεδίου έπειτα από κοινή υπουργική απόφαση μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημά μας ως νόμιμο από την ΕΠΟ. Ως προς αυτή την κατεύθυνση, καλούμε τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, αλλά και τους υπουργούς που από κοινού μαζί του θα λάβουν την απόφαση της δικαίωσής μας, να μας συμπαρασταθούν».