Κορυφώνονται οι επαφές

Όπως όλα δείχνουν κι αυτή η εβδομάδα (σαν την προηγούμενη) θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα για τον Άρη. Κι αυτό διότι, τουλάχιστον, σε ό,τι έχει να κάνει με το νυν διοικητικό συμβούλιο, θα κορυφωθούν οι επαφές σε όλα τα επίπεδα και πλέον είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να γίνουν ανακοινώσεις, μέσω συνέντευξης Τύπου.

Άλλωστε ο Παναγιώτης Στεφανίδης έχει ήδη πει πως για τις επαφές που κάνει και κυρίως για τα αποτελέσματά τους, έχει θέσει ως deadline την προσεχή Παρασκευή. Άρα όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, λίαν συντόμως λογικά θα είναι έτοιμος να παρουσιάσει το πλάνο του για παραμονή της ομάδας στην Football League.

Όσο για το θέμα προπονητή, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά απομένουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες για να διευθετηθούν. Ανακοινώσεις ωστόσο δύσκολα θα υπάρξουν πριν ξεκαθαρίσει πως θα πορευτεί ο Άρης.
Την ίδια ώρα η πλευρά του Δημήτρη Γαλανού, τονίζει πως τις επόμενες ημέρες θα κάνει επαφές με πρώην παράγοντες του Άρη, ενώ θα έρθει και σε επικοινωνία με εκείνους που χειρίστηκαν στην εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ.