By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Ο Καρυπίδης θα βοηθήσει, σε επαφές με τον Σαββίδη”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο Καρυπίδης θα βοηθήσει, σε επαφές με τον Σαββίδη”

Τhessports
Last updated: 09/10/2018 14:46
Τhessports
Share
SHARE

Ο κ. Κουτούλας, πρόεδρος του Άρη Καβαλοχωρίου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είπε αρχικά: «Είναι καθήκον μας, να βοηθήσουμε. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος άνθρωπος. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, γιατί το παιδί πρέπει να φύγει τις επόμενες 15 μέρες. Έχει πρόβλημα στην καρδιά. Άμεσα και γρήγορα! Δεν προλαβαίνουμε κάποια εκδήλωση, να βοηθήσουν οι μεγάλοι. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Σαββίδη. Ο κ. Καρυπίδης θα βοηθήσει, θα είμαστε σε επαφή. Το παιδί ζει στο Περιβολάκι στον Λαγκαδά, είναι από την Αρμενία και ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Η μόνη εγχείρηση που μπορεί να γίνει είναι στο Λονδίνο. Να κάτσει εκεί 3 μήνες και μετά με το καλό μόλις γυρίσει να κάνουμε ένα πάρτι, Αρειανοί και Παοκτσήδες.

Διαχωρισμός στον άνθρωπο δεν υπάρχει, σε ένα ματς Άρη-ΠΑΟΚ, εγώ θέλω να κερδίσει ο Άρης και να κάνω καζούρα στον ΠΑΟΚ. Όταν τελειώνει το ματς, είμαστε όλοι μαζί μία παρέα. Δεν υπάρχει νόημα πέρα από τον αγώνα για τίποτα άλλο».

Όσον αφορά τον 13χρονο και την επέμβαση του είπε: «Το κόστος για την εγχείριση είναι γύρω στις 150.000 ευρώ. Το 95% το καλύπτει το ΕΟΠΥ, τα επόμενα έξοδα είναι η διαμονή, τα ταξίδια κτλ. Υπάρχει ένα πρόβλημα με την βίζα, ευχαριστούμε τον κ. Ανατολίτη, που βοηθάει σε αυτό το θέμα. Προσπαθούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα, πολύ γρήγορα».

Ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου πρόσθεσε: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρώματα, ούτε από που είναι, είναι ένα παιδί 13 ετών, αυτό τα λέει όλα. Στο Καβαλάρι έχουμε φιλάθλους όλων των ομάδων. Όταν υπάρχει τέτοιος στόχος, γινόμαστε ένα. Το σύνθημα της ομάδας μας είναι… «όλοι μαζί ενωμένοι». Κάθε άνθρωπος θα έκανε το ίδιο πράγμα.

Μίλησα πριν με τον κ. Καρυπίδη και είπε ότι θα βοηθήσει. Μένει να βρούμε τον τρόπο που θα γίνει. Το μεγαλύτερο ντέρμπι για εμάς τις τελευταίες εβδομάδες, είναι αυτό, για τον 13χρονο.

Θα βγει σε λίγο διάστημα ένας λογαριασμός, ήδη έχει έναν λογαριασμό στο facebook, αλλά σύντομα σε ένα σάιτ και από την σελίδα του Άρη Καβαλαρίου θα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΟΚ: Ρίχνει το γάντι σε κυβέρνηση και διακιοσύνη
Next Article Τρεις συλλήψεις για το θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US