Χορός εκατομμυρίων για Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς της Ουρουγουάης, αλλά στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του.

Το πρωί «έσκασε σαν βόμβα» το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα SPORT η αιώνια αντίπαλος της Λίβερπουλ, είναι αποφασισμένη να δώσει 80 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Σουάρες.

Η προσφορά της Γιουνάιτεντ εμφανίζεται να είναι κατά 20 εκατομμύρια καλύτερη από αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ουρουγουανού στράικερ «πολύ δύσκολα να πει όχι…».

Ο δικηγόρος του Σουάρες αποκάλυψε ότι το μέλλον του πελάτη του μπορεί να μην είναι πλέον στη Λίβερπουλ και όλα όσα ακούγονται και γράφονται δεν απέχουν και τόσο από την πραγματικότητα.

«Πριν από ένα χρόνο ήταν πολύ κοντά στο να φύγει Λίβερπουλ», υποστήριξε ο Αλεχάντρο Μπάλμπι μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER.

«Τώρα νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο, γιατί στο Λίβερπουλ είναι είδωλο, αν και υπάρχουν σύλλογοι που μπορούν να προσφέρουν πολλά χρήματα για να τον αποκτήσουν. Αν υπάρχει μια τέτοια μεγάλη προσφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης, θα ήταν πολύ δύσκολο να πει όχι. Ο Σουάρες είχε πάντα μια καλή προδιάθεση για το ισπανικό πρωτάθλημα…».