Ο Αγγελος τράβηξε όλα τα βλέμματα…

Η παρουσία του Αγγελου Αναστασιάδη στο φιλικό μνήμης μεταξύ των βετεράνων του ΠΑΟΚ και των βετεράνων της ΑΕ Πολυκάστρου, που έγινε στην Τούμπα Κιλκίς, ιδιαίτερη πατρίδα του αείμνηστου μπαρμπα- Νίκου (Παρούσογλου), τράβηξε όλα τα βλέμματα.

** Ο Αναστασιάδης εμφανίστηκε στο χωριό αλλά και στο γήπεδο με φόρμα του ΠΑΟΚ και δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια από τους παρευρισκομένους.

[new_royalslider id=”95″]

** Αν και η επιστροφή στις δραστηριότητες του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ σχολιάστηκε θετικά από όλους, ο Αναστασιάδης στα 61 του αρνήθηκε ευγενικά να συμμετέχει ενεργά στο φιλικό. Ούτε σαν προπονητής… Το κοουτσάρισμα των βετεράνων ανέλαβε ο Μιχάλης Μπέλλης.

** Επίσης, μόνο θετικά σχολιάστηκε το γεγονός, ότι ο Αντώνης Μαυρέας ταξίδεψε οδικώς από την Καλαμάτα και έδωσε το παρόν στο φιλικό παιχνίδι αγωνιζόμενος με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στη δεξίωση που ακολούθησε στο κέντρο του χωριού κάθισε δίπλα στον Αγγελο Αναστασιάδη και είχαν πολλά να πουν γύρω από την ομάδα.

toumba_kilkis_03

** Οι Μητσιάς, Λαγονίδης, Ρουσομάνης, Χασιώτης, Ζαβαντίας και Θ. Αποστολίδης ήταν οι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την ομάδα του Πολυκάστρου, που έληξε ισόπαλο 6-6.

** Ο Μάλαμας Τεβεκέλης, στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φόρεσε και πάλι την στολή του διαιτητή και διεύθυνε τη φιλική αναμέτρηση.

** Μετά το φιλικό όλοι μετέβησαν στο σπίτι του μπαρμπα- Νίκου, που συνεχίζει να αποτελεί ένα μουσείο για τον σύλλογο. Από τις πινακίδες με αναφορά στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν κάποιες…

** «Αναστασιάδη σε αγαπάνε οι σύνδεσμοι και εσύ δείξε το ΠΑΟΚτσηδιλίκι σου», έγραφε η πρώτη, «Καλύβας πρόεδρος Ευρωπαίος», η δεύτερη και «Ζαγοράκης ο άνθρωπος που έσωσε τον ΠΑΟΚ», η τρίτη…

toumba_kilkis