Ερχεται ο Σαββίδης, υπογράφει ο Αγγελος

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Μια άφιξη που αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, καθώς όπως έχει ήδη ενημερώσει τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ θα παραμείνει για αρκετές ημέρες στην Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα του μπορεί να περιλαμβάνει όπως κάθε χρόνο την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, την επίσκεψη στην εκκλησία του Προχώματος, αλλά στην ατζέντα του υπάρχουν σημαντικά ραντεβού.

Ένα εξ αυτών είναι και η συνάντηση που αναμένεται να έχει με τον Αγγελο Αναστασιάδη και τον Ζήση Βρύζα προκειμένου να ολοκληρωθεί η προφορική συμφωνία και ο Ελληνας προπονητής να υπογράψει ο διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην συνάντηση, ενδεχομένως, ο Σαββίδης να «ανάψει το πράσινο φως» για το μπάτζετ της περιόδου και να αρχίσει να προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Παράλληλα, με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, αναμένονται να παρθούν κι άλλες αποφάσεις γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα, την στελέχωσή του και τον τρόπο λειτουργίας του μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αγγελο Αναστασιάδη.