«Ζεστός» ο ΠΑΟΚ για Φορτούνη

Ο ΠΑΟΚ παραμένει «ζεστός» στο θέμα της απόκτησης του Κώστα Φορτούνη από την Καϊζερσλάουτερν. Το δέλεαρ του μεγάλου και ενεργού χρόνου συμμετοχής είναι μεγάλο για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μετά από μια μέτρια χρονιά και λίγες συμμετοχές στη Γερμανία είδε να μένει εκτός της αποστολής της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ.

Όπως αναφέρουν σε σημερινό δημοσίευμα τους τα «ΣΠΟΡ» ο νεαρός διεθνής δεν έχει κρύψει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που μπορεί να καλύψει στην Ελλάδα τις αγωνιστικές φιλοδοξίες του την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του, αλλά και τις οικονομικές λόγω Ιβάν Σαββίδη.

Ο Φορτούνης δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο στην Καϊζερσλάουτερν μέχρι το καλοκαίρι του 2015, αλλά το περιβάλλον του παίκτη υποστηρίζει ότι η γερμανική ομάδα δεν θα είναι πρόβλημα για το μέλλον του. Μάλιστα, αναφέρεται πως οι διοικούντες της Καϊζερσλάουτερν μπορεί να μην έχουν επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στα χέρια τους, αλλά είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας.

Σε δηλώσεις του στο σάιτ «coppa.gr» ο Φορτούνης μεταξύ άλλων είπε: «Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο στην Καϊζερσλάουτερν, αλλά η λογική λέει ότι θα αποχωρήσω. Θέλω να αλλάξω περιβάλλον. Ο σύλλογος γνωρίζει την επιθυμία μου και πιστεύω ότι το ίδιο θέλουν κι εκείνοι. Αυτήν τη στιγμή εξετάζω όλες τις προτάσεις που έχω, από Ελλάδα και από εξωτερικό. Τις επόμενες ημέρες θα πάρω την τελική μου απόφαση. Υπάρχουν προτάσεις και από ελληνικές ομάδες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν είναι μία. Δεν θέλω, όμως, να ονοματίσω ποιες ομάδες είναι. Δική μου προτεραιότητα είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

Πάντως, ο μάνατζερ του τρικαλινού άσου, Πολ Κουτσολιάκος, επιμένει σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι δεν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά και ότι ο παίκτης θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό.