Βγήκαν τα… μαχαίρια στο Βόλο!

Η αντιπαλότητα και η έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες του Βόλου είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες. Από τη μία πλευρά ο Ολυμπιακός, από την άλλη η Νίκη. Η επιστροφή της τελευταίας στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας σε συνδυασμό με την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου, ως νέου δημάρχου της πόλης, αλλά ακόμη στη Φούτμπολ Λιγκ, αφού υπάρχει το μπαράζ με την Ξάνθη έχει «ανάψει φωτιές» στην θεσσαλική πόλη.

Λάδι… στη φωτιά έριξε με δηλώσεις του στο ΣΠΟΡFM Μαγνησίας, ο Ανδρέας Πάτσης, ο ισχυρός άνδρας της Νίκης. Με αφορμή το αθλητικό κέντρο της ομάδας και την πιθανότητα συνάντησής του με τον νέο δήμαρχο της πόλης. Βλέπετε, ο Μπέος θα παίζει ρόλο και σε θέματα που αφορούν τη Νίκη…

«Θεωρώ απαράδεκτη τη δήλωση του δημάρχου ότι εύχομαι να μην βγει η Νίκη. Μετά από αυτή τη δήλωση, δεν θα ζητήσω ποτέ μα ποτέ συνάντηση, δεν έχω κανένα λόγο να ζητήσω συνάντηση με κάποιον που εχθρεύεται ομάδα της πόλης του. Η δήλωση αυτή είναι προσβλητική προς την πόλη του Βόλου. Δεν μπορείς να λες ότι η Νίκη Βόλου έχει 2,5 παίκτες, είναι μεγάλη προσβολή αυτή. Εγώ δεν έβαλα διαχωριστικές γραμμές», είπε ο Ανδρέας Πάτσης και αναμένουμε τη νέα τοποθέτηση του… δημάρχου Βόλου!