Έσοδα στον Άρη από το αέριο!

Την περασμένη Παρασκευή κόπηκε το αέριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το χρέος σημαντικό, ο διακανονισμός δεν τηρήθηκε κι έτσι η εταιρεία προχώρησε σε διακοπή παροχής. Άνθρωποι του Άρη, κυρίως πρώην παράγοντες και παλαίμαχοι έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις, συγκέντρωσαν το ποσό που απαιτούνταν, το πλήρωσαν και το αέριο επανήλθε.

Προφανώς όμως δεν γνώριζαν ότι έκαναν… διπλό καλό στον Άρη, διότι με αυτή τους την κίνηση πέρα από την αποκατάσταση του προβλήματος, βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε να διεξαχθεί στο Χαριλάου ο αγώνας μπαράζ της SKODAΞάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου κι έτσι τόσο ο ΑΣ όσο και η ΠΑΕ Άρης να έχουν από το… πουθενά έσοδα πολύ σημαντικά.

Το στόρι λοιπόν έχει ως εξής: Η FootballLeague, πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ έκανε το προγραμματισμό της σχετικά με την έδρα του μπαράζ. Και κατέληξαν πως αν τερμάτιζαν τρίτα τα Χανιά το παιχνίδι θα γινόταν στην Αθήνα, ενώ αν ο Ολυμπιακός Βόλου τερμάτιζε στην 3η θέση τότε το ματς θα διεξαγόταν στην Θεσσαλονίκη, ώστε να είναι μοιρασμένες οι αποστάσεις.

Στην Θεσσαλονίκη, τα διαθέσιμα γήπεδα ήταν δύο (Χαριλάου και Τούμπα), καθώς η FootballLeague είχε απορρίψει το Καυτανζόγλειο, διότι ήταν έδρα ομάδας που συμμετείχε στην κατηγορία. Η απόφαση ήταν να γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως το θέμα που δημιουργήθηκε με το αέριο, ανάγκασε τους ιθύνοντες να αρχίσουν επαφές για την Τούμπα.

Ωστόσο η άμεση αποκατάσταση της παροχής αερίου στην έδρα του Άρη, «έλυσε» τα χέρια των ανθρώπων της FootballLeagueκι έτσι το ματς θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον σύλλογο να έχει έσοδα (από ποσοστό εισιτηρίων και διάθεση γηπέδου) στην κυριολεξία από το… πουθενά.