Αυτούς θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ…

Στον ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν καταλήξει στον τρόπο που θα κινηθούν στη μεταγραφική αγορά και σε ποιους ποδοσφαιριστές θα κινηθούν για την απόκτησή τους. Από ότι γίνεται αντιληπτό με όσα ονόματα έχουν «κυκλοφορήσει» η ελληνοποίηση της ομάδας είναι βασικός και πρωταρχικώς στόχος των Αναστασιάδη – Βρύζα.

Όπως έγραψε το Thessports για τη θέση του κεντρικού αμυντικού παίζουν δυνατά τα ονόματα των Μαλεζά και Φυτανίδη. Κυρίως ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες για να επιστρέψει στην Τούμπα, καθώς έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ ο Φυτανίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο και ο Ατρόμητος θα απαιτήσει (όπως έκανε με Ιτάνζ και Σκόνδρα) ένα σεβαστό ποσό από τον ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσει.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν σήμερα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και για τον Βαγγέλη Μόρα απέχουν πολύ από την αλήθεια και την πραγματικότητα. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι και το δικό του όνομα στη λίστα του Δικεφάλου, αλλά από τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε έως τώρα καμία επιβεβαίωση.

Το θέμα του Κώστα Φορτούνη, όντως απασχολεί πολύ Βρύζα και Αναστασιάδη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δείχνει να θέλει κι αυτός να ντυθεί μετά από τέσσερα χρόνια στα ασπρόμαυρα, ενώ και η Καϊζερσλάουτερν επιθυμεί να τον παραχωρήσει με ένα σχετικά μικρό αντάλλαγμα.

Στο πλαίσιο αυτό ήταν και η απάντηση του προέδρου της Καϊζερσλάουτερν, Στέφαν Κουντς, σε σχετική ερώτηση που του έγινε από Γερμανούς δημοσιογράφους: «Αν έρθει πρόταση για τον Κώστα και το θέλει και αυτός θα το συζητήσουμε», είπε ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός φορ που θα έρθει να πλαισιώσει την τριάδα των επιθετικών (Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης), ενώ θα ψάξει για λύσεις (με ελληνικό χρώμα…) και για τη μεσαία γραμμή, καθώς πολύ δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα του Νάτχο, ενώ έχει λήξει και το συμβόλαιο του Λάζαρ. Κάπως, έτσι προκύπτει και το ενδιαφέρον για τον Δημούτσο.