Την Κυριακή έρχεται ο Σαββίδης

Κάποιοι τον περίμεναν αύριο Πέμπτη, για να αρχίσουν να τρέχουν και τα θέματα του ΠΑΟΚ και βέβαια να προχωρήσει και το θέμα του Αναστασιάδη και ίσως να παρουσιαστεί από τον ίδιο, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης δεν αναμένεται τόσο σύντομα στη Θεσσαλονίκη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι να έρθει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή κι από βδομάδα θα τρέξουν τα θέματα.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, ο Σαββίδης θα συμμετάσχει στους εορτασμούς του Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα, και στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να ασχοληθεί σοβαρά κι από κοντά, με τα θέματα του ΠΑΟΚ.

Συμφωνία με τον Αναστασιάδη υπάρχει, χθες ανακοινώθηκε για δεύτερη φορά από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς συμφωνήθηκαν και οι συνεργάτες του, αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη.

Συν τοις άλλοις, ο Σαββίδης έχει συζητήσει και με τον Αναστασιάδη και με τον Βρύζα για το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ σε γενικές γραμμές, αλλά οι κατευθυντήριες γραμμές δεν έχουν δοθεί 100%. Αυτό δείχνει κι ότι μεσολάβησε (δηλαδή, ότι δεν μεσολάβησε) τις τελευταίες 20 μέρες, από την συμφωνία του Σαββίδη με τον Αναστασιάδη, μέχρι και σήμερα.

Ακόμα κι αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν είναι δεδομένο σχετικά με τη λειτουργία της ομάδας και τα δεδομένα θα προκύψουν από την επόμενη επαφή με τον Σαββίδη.