Πολιτικά παιχνίδια με τον Φαλκάο

Σε προεκλογικά παιχνίδια έμπλεξαν τον Ρανταμέλ Φαλκάο με τον σημερινό πρόεδρο της Κολομβίας, Χουάν Μανουέλ Σάντος, να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την δημοτικότητα του επιθετικού της Μονακό και να τον μετατρέψει σε «σύμβολο» της προεκλογικής του εκστρατείας για την επανεκλογή του.

Ο γιος του Σάντος, ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter μαζί με τον Φαλκάο να φοράει στο πέτο καρφίτσα με το περιστέρι της ειρήνης και της ισότητας σήμα κατατεθέν της προεκλογικής εκστρατείας του πατέρα του. « Ήμουν τυχερός που συνάντησα τον Φαλκάο και του έδωσα το περιστέρι της ειρήνης! «, έγραψε Μάρτιν Σάντος , ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της Κολομβίας,

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το AFP η φωτογραφία ήταν το αποτέλεσμα μιας “τυχαίας” συνάντησης μεταξύ του παίκτη και του γιου του προέδρου και ότι « δεν συνεπάγεται συγκόλληση ή προσκόλληση του Φαλκάο στην εκστρατεία».

Μάλιστα, ο Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος έφτασε την Τετάρτη στην Κολομβία από την Αργεντινή, μετά την αποχώρηση από την εθνική ομάδα της Κολομβίας, αναγκάστηκε να δώσει τη δική του απάντηση για τη φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Και μέσω του Twitter ο Φαλκάο διέψευσε την παραμικρή εμπλοκή του στην πολιτική και πολύ περισσότερο στην προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Σάντος.