Τι έγινε με τον Μαντούρο; Ολα καλά;

Στις 14 Απριλίου όταν το Thessports έγραψε «τέλος η χρονιά για τον Μαντούρο», βασιζόμενο στο ρεπορτάζ αλλά και τις ιατρικές εκτιμήσεις, ο επίσημος ΠΑΟΚ με άνωθεν εντολή (προφανώς του ανθρώπου που δεν διάβαζε ποτέ τα ελληνικά site που έγραφαν, όπως είπε σε συνέντευξη του, πάντα ψέματα…) έτρεξε να διαψεύσει το θέμα. Ο χρόνος τους… δικαίωσε.

Βλέπετε, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ την ίδια ημέρα, ο Μαντούρο θα επέστρεφε σύντομα στις προπονήσεις και στην ομάδα. Αρα, αυτοί που έγραφαν ότι η χρονιά τελείωσε έλεγαν και έγραφαν ψέματα.

«Ο Μαντούρο ήταν ο μόνος που δεν προπονήθηκε, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μυϊκή ομάδα πάνω από τον αχίλλειο τένοντα. Ο Ολλανδός που εξετάστηκε και από το τιμ κλινικής που τον παρακολουθεί μετά τους παλαιότερους τραυματισμούς του θα συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα και σε 10 μέρες θα επανεξεταστεί. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας σε ανάλογες περιπτώσεις διαρκεί περίπου τρεις εβδομάδες (και πάντα με συχνή επανεκτίμηση της κατάστασης και προσαρμογής του προγράμματος προπόνησης), με τον παίκτη ήδη να έχει διανύσει τη μια εξ αυτών».’

Οι μέρες και οι τρεις εβδομάδες πέρασαν, αλλά ο Ολλανδός δεν επέστρεψε ποτέ στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Ο τελευταίος αγώνας του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν στις 30 Μαρτίου εναντίον της Καλλονής και δεν ξαναέπαιξε μέχρι το τέλος της σεζόν… Και τώρα θέλουν να του λύσουν το συμβόλαιο, που πριν από 3,5 μήνες του έφτιαξαν, κλειστό για 2,5 χρόνια με καθαρές αποδοχές άνω των 500.000 ευρώ ετησίως.

Φυσικά στον ΠΑΟΚ (του περασμένου Ιανουαρίου…) αγνόησαν το γεγονός, ότι ο Μαντούρο δεν ήταν 100% υγιής όταν τον έφεραν από τη Σεβίλλη και αυτό φάνηκε πολύ γρήγορα από τα πολλά προβλήματα που έβγαλε στην πορεία. Εξάλλου η καριέρα του “σημαδεύτηκε” και πήρε την… κατιούσα από τους πολλούς τραυματισμούς και των προβλημάτων στους αστραγάλους. Ούτε, όμως, αυτό φάνηκε πως ενδιέφερε τον ΠΑΟΚ (του περασμένου Ιανουαρίου…).