Στις 25/6 αποφασίζει ο κόσμος

Πέντε ημέρες πριν από την γενική συνέλευση των μετόχων του Άρη, δηλαδή στις 25/6 θα γίνει και η αντίστοιχη της Κοινωνίας Μελών, ίσως η πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών. Άλλωστε θεωρείται δεδομένο πως σε αυτή θα παρουσιαστούν τόσο οι οριστικές κινήσεις (προφανώς όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις) της νυν διοίκησης της ΠΑΕ, όσο και η τελική πρόταση από την πλευρά του Γιώργου Γαλανού με τον κόσμο πλέον να καλείται να αποφασίσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΜΑ αναφέρει τα εξής:

«Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καλεί τα μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, ώρα 12:00 στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παπαναστασίου 154. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014.

Η ώρα και το μέρος διεξαγωγής της συνέλευσης θα ανακοινωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και ψηφολεκτών

2. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ΔΣ Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ

3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

3. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ΔΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τη χρήση 2013 – 2014

4. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

5. Διάφορα θέματα

Η είσοδος στο χώρο της ΓΣ θα επιτρέπεται μόνο σε μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή οποιουδήποτε δημόσιου εγγράφου με φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι όποιο μέλος επιθυμεί να προσθέσει θέμα Ημερήσιας Διάταξης μπορεί να το κάνει μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, ώρα 21:00 στα γραφεία της ΚΜΑ ή μέσω e-mail στο [email protected]».