By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Koέλιο: «Θα παλέψει για την Ευρώπη ο Άρης»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Koέλιο: «Θα παλέψει για την Ευρώπη ο Άρης»

Τhessports
Last updated: 29/11/2018 18:01
Τhessports
Share
SHARE

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Νούνο Κοέλιο μίλησε στον Arena Fm για την πορεία του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ εκθείασε τον Μπρούνο Γκάμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για όσα θυμάται από τη νίκη του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό το 2013 με δικό του γκολ στο 90ο λεπτό: “Θυμάμαι πως χρειαζόμασταν τη νίκη, ήμασταν σε άσχημη κατάσταση στο πρωτάθλημα τότε. Έπρεπε να κερδίσουμε και θυμάμαι πως σκόραρα στο τελευταίο λεπτό και πήραμε τους τρεις πόντους”.

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να είναι πολύ δυνατή η ομάδα, γιατί είναι ντέρμπι και πάντα τα ντέρμπι είναι δύσκολοι αγώνες. Αν είναι δεμένη και δυνατή η ομάδα, νομίζω πως θα κερδίσει. Μιλάω συχνά με τον Μπρούνο Γκάμα και πιστεύω πως μπορεί ο Άρης να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, αν εμφανιστεί δυνατός”.

Για όσα του λέει ο φίλος του Μπρούνο Γκάμα από τη ζωή του στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη: “Μου λέει πως είναι πολύ χαρούμενος στον Άρη. Του αρέσει η ομάδα, του αρέσει το club και ο κόσμος. Είναι σε καλή κατάσταση τώρα, κέρδισε μερικά συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν είναι μια σεζόν η φετινή όπως το 2013 που ήμουν εγώ εκεί. Είναι όμορφα να ζεις στη Θεσσαλονίκη και να παίζεις στον Άρη, είμαι σίγουρος πως είναι χαρούμενος ο Μπρούνο”.

Για το αν οι οπαδοί του Άρη που γεμίζουν το γήπεδο, αγχώνουν τους παίκτες σε τέτοιου είδους μεγάλα παιχνίδια: “Δεν νομίζω πως οι οπαδοί κάνουν την ομάδα νευρική σε τέτοια παιχνίδια. Όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, είναι λογικό να έχεις πολύ κόσμο στο γήπεδο. Αν δεν κερδίσεις, οι οπαδοί δεν θα τους αρέσει. Οι φίλοι του Άρη στηρίζουν πάντα την ομάδα και δεν νομίζω πως αυτό δεν έπαιξε ρόλο στις ήττες. Το αντίθετο μάλιστα, οι οπαδοί του Άρη βοηθούν τους παίκτες να κερδίσουν παιχνίδια”.

Για το αν παρακολουθεί παιχνίδια του Άρη: “Είναι δύσκολο να βλέπω παιχνίδια του Άρη εδώ στην Πορτογαλία, αλλά επειδή μιλάω συχνά με τον Μπρούνο, ξέρω τι συμβαίνει στον Άρη. Παρακολουθώ από τα social media τα νέα της ομάδας, βλέπω τα γκολ των αγώνων”.

Για το αν ο Άρης είναι ικανός να προκριθεί φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης χρονιάς: “Νομίζω πως αυτός ο χρόνος δεν είναι όπως το 2013. Τότε είχαμε προβλήματα, τώρα είναι πιο σταθερή η ομάδα. Θα παλέψει για να βγει στην Ευρώπη, ξέρω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τέσσερις με πέντε μεγάλες ομάδες και ο Άρης είναι μια από αυτές, οπότε θα παλέψει για να προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ”.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Φεύγω από την ΑΕΚ»
Next Article Ασπρόμαυρο «πάρτι» στο Λονδίνο (video)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US