Ρεχάγκελ: «Μπορεί να περάσει η Εθνική»

Δεν είναι μόνο ο Φερνάντο Σάντος που πιστεύει, ότι η Εθνική ομάδα θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Το πιστεύει και ο προκάτοχός του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Οτο Ρεχάγκελ.

«Και βέβαια μπορεί να προκριθεί. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ταιριάξουν όλα. Να υπάρξει πάθος, ενθουσιασμός και να είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Στο παγκόσμιο όλες οι ομάδες είναι τοπ επιπέδου και δεν συγχωρούνται λάθη. Και βέβαια η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα “fit”. To 2004 ήμασταν μόνο εγώ κι ο Γιάννης (σ.σ. Τοπαλίδης) στο τεχνικό τιμ, δεν είχαμε ούτε γυμναστές, ούτε τίποτα κι όμως είδατε ότι η ομάδα παρουσιάστηκε σε άψογη φυσική κατάσταση», υποστήριξε ο «Βασιλιάς Οθωνας» σε συνέντευξη του σήμερα στην εφημερίδα Sportday.

«Ο Σάντος είναι ένας έμπειρος προπονητής που ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο πολύ καλά και δεν χρειάζεται συμβουλές από κανέναν. Ξέρει από μόνος του τι πρέπει να κάνει», σχολίασε αναφερόμενος στον νυν προπονητή της εθνικής ομάδας, ενώ θυμήθηκε τι είχει συμβεί πριν από 10 χρόνια στην Πορτογαλία:

«Εμείς είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με μία εξαιρετική φουρνιά, την οποία αποτελούσαν ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα υψηλού επιπέδου και είχαμε όλες τις προδιαγραφές για να πετύχουμε. Ναι, ήμασταν τυχεροί σε αυτό το κομμάτι του έμψυχου δυναμικού».