«Ούτε ευρώ για Μανωλά»

Εδώ και μέρες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού βγαίνει ότι η Μπενφίκα έκανε πρόταση για να αποκτήσει με 7,5 εκατομμύρια τον Μανωλά, ο οποίος το… σκέφτονταν και δεν ήταν θετικός να πάει στους Αετούς της Λισαβόνας.

Τους Αετούς της Λισαβόνας, βέβαια, κανείς δεν τους ρώτησε, και μόλις το έμαθαν, έβγαλαν μία ανακοίνωση, που διαψεύδουν κάθε ανάμιξη σ΄ αυτή την υπόθεση.

Γεγονός είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει εξουσιοδοτήσει μάνατζερς να προτείνουν τον 23χρονο αμυντικό σε όποιον μπορεί να πληρώσει καλά για να τον αγοράσει (πάνω από 10 εκατομμύρια).

Τον Ιανουάριο, για τον Μανωλά υπήρχε πράγματι πρόταση και μάλιστα πολύ καλή, καθώς η Νάπολι είχε επιβεβαιώσει ότι πρόσφερε 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Μανωλά. Ήταν η εποχή που καίγονταν για στόπερ για να μπορέσει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότε ο Ολυπιακός αρνήθηκε και ίσως να το μετάνιωσε. Σήμερα στην αγορά, μάλλον δεν υπάρχουν τέτοια ποσά για τον Μανωλά.

Η Ανακοίνωση που έβγαλε η Μπενφίκα, πάντως, έχει πλάκα…

«Ανακοπινωση : Ούτε 7,5 εκατομμύρια, ούτε ένα ευρώ.

Οι εβδομάδες περνούν και ο Τύπος αυξάνει το εύρος των «μεταγραφών» για την Μπενφίκα.

Στο μεταξύ, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η διαμόρφωση του ρόστερ για την σεζόν 2014-15, όπως είναι και ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου, διέρχεται από έναν αυστηρό σχεδιασμό που γίνεται προγραμματισμένα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ότι κάποιοι μάνατζερ, ή σύλλογοι, καθοδηγούμενοι από ειδήσεις που αξιολογούν τους ποδοσφαιριστές τους, φιλτράρουν ειδήσεις που στερούνται οποιασδήποτε βάσης.

Αντικειμενικά: Η Μπενφίκα δεν έκανε καμία απολύτως πρόταση για τον Ελληνα Κώστα Μανωλά ούτε με 7,5 εκατομμύρια, ούτε με ένα ευρώ. Δεν έκανε, ούτε σχεδιάζει να κάνει. Υπάρχουν όρια για την φημολογία και αυτή την φορά ξεπεράστηκαν κατά πολύ»