By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κουλούρης : “Δεν φοβήθηκα να φύγω…”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Uncategorized

Κουλούρης : “Δεν φοβήθηκα να φύγω…”

Τhessports
Last updated: 16/12/2018 19:34
Τhessports
Share
SHARE

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» παραχώρησε ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα του Περιστερίου, την απόφαση που πήρε το περασμένο καλοκαίρι για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ αλλά και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μελλοντικά στο εσωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στον Ατρόμητο: «Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ασφάλεια στο νέο μου περιβάλλον. Υπήρχαν πολλά παιδιά από πέρυσι, ο κορμός αναλλοίωτος, γενικά όλες οι προϋποθέσεις ήταν ιδανικές για δουλειά και διάκριση. Δόξα τω Θεώ, πάμε πολύ καλά, οι στόχοι του Ατρομήτου ήταν από την αρχή υψηλοί και το κλειδί για μένα είναι η σταθερότητα, η χημεία, το δέσιμο μεταξύ μας. Οι νίκες -και ιδίως αυτές μακριά από το Περιστέρι- μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Και δεν το λέω τυχαία, αφού οι περισσότερες έδρες φέτος δεν είναι εύκολες. Κάθε αντίπαλος, είτε ψηλά, είτε χαμηλά, παλεύει μέχρι τέλους για το αποτέλεσμα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και σε κάθε ματς μπαίνουμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη. Σε ό,τι με αφορά, κρατάω χαμηλά το κεφάλι και σκοπός μου είναι να βοηθήσω με τα γκολ μου την ομάδα να κάνει πράξη τις επιδιώξεις της. Θέλω να συνεχίσω έτσι, να βγω πρώτος σκόρερ. Το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν φοβήθηκα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, γιατί πιστεύω σε μένα και θεωρώ ότι με τη σκληρή μου δουλειά είμαι σε θέση να πετύχω πράγματα. Εννοείται ότι τον αγαπώ και είμαι πολύ χαρούμενος για την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία του. Δικαίως είναι πρώτος και ασφαλώς αποτελεί μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Για το μέλλον μου δεν έχω σκεφτεί ακόμη. Μου αρέσει η καθημερινότητα στον Ατρόμητο και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν. Έχουμε ακόμη δρόμο μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την προοπτική του εξωτερικού: «Είναι κάτι που σίγουρα περνάει από το μυαλό μου. Θα μου άρεσε να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου μακριά από την Ελλάδα, ωστόσο θα προτιμούσα ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που να καλύπτει 100% τις φιλοδοξίες μου. Δεν θέλω να φύγω για να πω απλώς ότι έφυγα, αλλά για να πετύχω και να καθιερωθώ. Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω, ούτε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, αρκεί να πρόκειται για μία λίγκα και για μία ομάδα που να μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους μου. Το μέλλον θα δείξει αν θα προκύψει κάτι καλό και βεβαίως αν θα είμαι κι εγώ στη θέση να το ακολουθήσω».

Σχετικά άρθρα

Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή για το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην Μονακό
Συγκινημένος ο Χατζόπουλος: «Θα φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη!»
Super League 2: Το πρόγραμμα της έβδομης στροφής για Βορρά και Νότο
ΠΑΟΚ: Πέρασαν με «πεντάρα» από την Μύκονο οι γυναίκες και βλέπουν… Κύπελλο!
ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Σαββίδη: «Τήρησε απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τη χαρά στην Τούμπα» (pic)
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ένταση στο Παλατάκι
Next Article “Μας χωρίζουν έτη φωτός!”

Τελευταία νέα

Πάει για «μπαμ» με Μπιρτς ο Άρης!
Featured ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
5 June, 2026
Επικό ποστ Ηρακλή για… Λίβερπουλ και Ιραόλα! (pic)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Άρης: «Νυστέρι» για Χόνγκλα
Featured ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Υποψήφιος πρόεδρος της Φενέρ έταξε… Τζόλη!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Follow US