By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος (pics)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος (pics)

Τhessports
Last updated: 19/12/2018 12:31
Τhessports
Share
SHARE

O ΑΣ Άρης διοργανώνει εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Ελλάδας που έγινε το 1928 από τους κιτρινόμαυρους.

Η επέτειος θα τιμηθεί σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στον χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης, στο Sports Cafe “Ναός”.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το βιβλίο «1928» του Βασίλη Δερμεντζόγλου της aris.re,  που περιγράφει λεπτομερώς το χρονικό της κατάκτησης του πρώτου ιστορικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί στο κοινό μια επετειακή φανέλα, αυτή που φορούσε η ομάδα μας το 1928! Η φανέλα αυτή είναι ιδέα της aris.re, έχει σαν χορηγούς τον Γιάννη Βένο, πρόεδρος των παλαιμάχων και ιδιοκτήτη κλωστοϋφαντουργικής επιχείρησης και τον βιοτέχνη, Γιάννη Λαυρεντιάδη, που χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Η φανέλα του 1928 θα κυκλοφορήσει σε λίγα συλλεκτικά κομμάτια και τα έσοδα από την πώληση της, θα διατεθούν προς ενίσχυση του Α.Σ. Άρης, σύμφωνα με τη βούληση των δημιουργών της!

Η βραδιά δεν θα τελειώσει εκεί, καθώς μια ακόμη έκπληξη περιμένει του φίλους του Άρη. Ο ΑΣ Άρης αποφάσισε να ξεκινήσει ένα θεσμό που έλειπε από τον σύλλογο και θα πραγματοποιήσει και μια σειρά από βραβεύσεις ανθρώπων που πρόσφεραν στην ιστορία του σωματείου. Φιλοδοξία του Ερασιτέχνη είναι σιγά σιγά να κληθούν όλοι όσοι πρόσφεραν το λιθαράκι τους στην κιτρινόμαυρη ιδέα και να τιμηθούν για την προσφορά τους. Η αρχή γίνεται με πέντε τερματοφύλακες της ποδοσφαιρικής ομάδας των δεκαετιών του 50 και του 60! Ο Βασίλης Ζεϊμπέκης, ο Βαγγέλης Πετράκης, ο Γιώργος Γκαντίνας, ο Γιώργος Παντελάκος και ο Νίκος Χρηστίδης, που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Άρη.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΕ Άρης: «Μαχαιριά για το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Next Article «Oι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US