Ήρθε, τα είπαν, τα δρομολόγησε

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε σήμερα από την Γερμανία και δρομολόγησε και τα θέματα του ΠΑΟΚ…

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κάλεσε τον Άγγελο Αναστασιάδη στο Μακεδονία Palace και μίλησε αρκετή ώρα μαζί του. Διευθέτησαν κάποια θέματα, που αφορούν τη συνεργασία και τους συνεργάτες του προπονητή και έπιασαν και το θέμα του σχεδιασμού της ομάδας.

Αφού τα είπε με τον Αναστασιάδη, ο Σαββίδης έβαλε στη συζήτηση και τον Ζήση Βρύζα και παρουσία του προπονητή μίλησαν για θέματα της ομάδας, ενώ στη συνέχεια, στην… παρέα προστέθηκε και η Γκοντσάροβα.

Το πρόγραμμα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ήταν κάπως πιεσμένο κι έτσι, αφού είπαν κάποια πράγματα όλοι μαζί, Αναστασιάδης και Βρύζας αποχώρησαν και ο Σαββίδης συνέχισε τη συζήτηση με την Γκοντσάροβα, για τα επιχειρηματικά του.

Τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης με τον Αναστασιάδη, αλλά και τον Βρύζα, αναμένεται να φανούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Τόσο με την υπογραφή των συμβολαίων με τον 61χρονο προπονητή και τους συνεργάτες του, αλλά και με τις μεταγραφές που θα δρομολογηθούν.

Σε ότι αφορά τον Αναστασιάδη, φέρεται να είναι έτοιμος να κάνει τις προτάσεις του για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και γενικότερα για τη σύνθεση του ρόστερ. Κάποιοι θα έρθουν, κάποιοι θα πρέπει να φύγουν…