By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Τι έφερε ο Άρης»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Τι έφερε ο Άρης»

Τhessports
Last updated: 03/01/2019 22:36
Τhessports
Share
SHARE

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Άρη και προπονητής στην εθνική ομάδα παίδων, Γιώργος Δοξάκης, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τις εξελίξεις στην ομάδα και την μεταγραφή του γνώριμου του από την εθνική παίδων στους «κιτρινόμαυρους», Μιχάλη Τολιόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις σχέσεις του με τον Βασίλη Τολιόπουλο: «Με τον Βασίλη είχαμε συζητήσει αρκετές φορές, γιατί τύχαινε να βρισκόμαστε μαζί τα καλοκαίρια με τις μικρές εθνικές ομάδες, για την μετάβασή του σε μεγάλη ομάδα. Δεν μπορούμε να έχουμε πολυτέλειες σε αυτή την θέση που είναι ο Άρης. Ο Βασίλης θα μπορέσει να βρει το πραγματικό του κίνητρο στην ομάδα. Ήθελε να παίξει, είχε συμβόλαιο μέχρι φέτος με τον Ολυμπιακό, όμως δεν μπορούσε άλλο και έφυγε νωρίτερα. Η συμβουλή μας στα παιδιά είναι να προσπαθήσουν να παίξουν. Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθούν. Το σύγχρονο μπάσκετ θεωρώ πως έχει τους έξω και τους μέσα. Ο Βασίλης στάθηκε επάξια στον Ολυμπιακό όταν είχε τραυματισμούς, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις τις περιφέρειας».

Για τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του καλαθοσφαιριστή: «Έχει πολύ καλό σουτ, μπορεί να διαβάσει την αντίπαλη άμυνα, μπορεί να δημιουργήσει, να πασάρει. Από τα αρνητικά του, είναι πως δεν έχει τόσο πλούσια αθλητικά προσόντα. Θα φάει πολύ ξύλο στα σκριν και θα πρέπει να το αντέξει. Αν πάει να παίξει με έναν ψηλό γκαρντ, μπορεί ο αντίπαλος να τον ποστάρει. Η άμυνά του είναι προβληματική. Βέβαια αν είχε και τα τέλεια προσόντα δεν θα ερχόταν στον τωρινό Άρη. Μπορεί να δημιουργήσει από έξω, είναι καλός στην επίθεση στην αδύνατη πλευρά, αν βγει σε ελεύθερο σουτ θα το βάλει. Δεν φοβάται να βουτήξει σε βαθιά νερά. Προσθέτει στο βιογραφικό του κάτι πολύ δυνατό τώρα και το ξέρει. Αν βοηθήσει τον σύλλογο, θα αναδειχθεί».

Για την ψυχολογία των παικτών: «Η πίεση είναι μεγάλη. Η περυσινή κατάσταση δεν ήταν και πολύ διαφορετική, όμως υπάρχει περισσότερος χρόνος να αντιστραφεί. Τα παιδιά είναι στενοχωρημένα, προσπαθούν να παίξουν, να δείξουν πράγματα, όμως λείπει ο άνθρωπος που θα την πάρει από το χέρι, που θα βγει μπροστά. Παιδιά όπως ο Τολιόπουλος και ο Μποχωρίδης μέσα από αυτές τις καταστάσεις θα ανδρωθούν όμως».

Για τον Ήφαιστο Λήμνου: «Είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από τον Χολαργό. Πάντα μια νίκη, είτε βρίσκεσαι σε δεινή θέση, είτε όχι, σου δίνει χρόνο. Απευχόμαστε να μην κερδίσει ο Άρης το Σάββατο, χρειάζεται μια επανεκκίνηση η ομάδα και όλοι το αντιλαμβάνονται».

Σχετικά άρθρα

Ήττα – αποκλεισμός για τον Άρη στο «θρίλερ»
Συνεχίζει την προετοιμασία με παρόντα τον Τρινκιέρι
Οι σφυρίχτρες του ΑΕΚ – Άρης
Στην Αθήνα για το break πρόκρισης ο Άρης
Ηρακλής: «Χτύπημα» με Αρνόκουρου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Σαρώνει… παντού ο Πρίγιοβιτς
Next Article Απίστευτο: Έχασε γκολ για… χιλιοστά η Λίβερπουλ! (video)

Τελευταία νέα

Μεϊτέ: «Πάντα τιμή μου να φοράω αυτά τα χρώματα»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Κοντά σε πρώην στόχο του Άρη ο Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
ΠΑΟΚ: Ποιο ήταν το κορυφαίο από τα 101 γκολ της σεζόν; (video)
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Επίσημο του Μπασινά στον Ηρακλή!
Featured ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Follow US