Προτάθηκε (και) ο Λόμιτς

Eνα ακόμη «παιδί της Παρτίζαν», ο Μάρκο Λόμιτς, λέγεται και γράφεται ότι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Το όνομα του Σέρβου αριστερού μπακ της Ντινάμο Μόσχας έρχεται να προστεθεί την… πλούσια ασπρόμαυρη λίστα, δίχως να διαψεύδεται, αλλά ούτε και να επιβεβαιώνεται από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Και πώς να επιβεβαιωθεί, όταν πρόκειται για μια πρόταση από γραφείο μάνατζερ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport» οι άνθρωποι του Δικεφάλου εξετάζουν την περίπτωση του 31χρονου Σέρβου, που από το 2010 αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ντινάμο Μόσχας μετρώντας μέχρι σήμερα 106 συμμετοχές.

Όμως, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ «ο Λόμιτς ολοκληρώνει στις 30 Ιουνίου το συμβόλαιο με την ρωσική ομάδα, έχει εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει παραστάσεις και γι’ αυτό το λόγο και το γραφείο που τον εκπροσωπεί τον πρότεινε στον ΠΑΟΚ».

Μ’ άλλα λόγια; Μιλάμε για πρόταση μάνατζερ! Οπως θα συμβαίνει και με άλλα ονόματα που “κυκλοφορούν” στα ποδοσφαιρικά στέκια αυτές τις ημέρες.

Ο Λόμιτς αγωνίστηκε την περίοδο 2005-2007 και την σεζόν 2009-10 στην Παρτίζαν, ενώ έχει παίξει και στην Ζελέζνικ. Είναι τρεις φορές διεθνείς με την ομάδα της Σερβίας, ενώ το 2004 αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας με την u23 της χώρας του.