Τέλος από πρόεδρος ο Δ. Γιαννακόπουλος

Την απόφασή του να μην συνεχίσει στη θέση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου αναφέρθηκε σε πολλά «καυτά» θέματα της επικαιρότητας και στην κόντρα του με τους αδερφούς Αγγελόπουλοους.

«Δεν θα είμαι πρόεδρος πλέον. Θα υπάρξει μία διοικούσα επιτροπή. Θα είναι άνθρωποι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, μέσα από την οικογένεια. Έχουν βοηθήσει από διάφορες θέσεις. Θα σας πω σε λίγες μέρες ποιος θα είναι πρόεδρος, ποιος αντιπρόεδρος.
Οι συνεργάτες μου έχουν την τεχνογνωσία. Θα υπάρξει ένα διευρυμένο Δ.Σ. και θα είμαι παρών όταν θα χρειάζεται. Η επαγγελματική μου ατζέντα είναι τόσο βεβαρημένη. Δεν μπορώ να ασχολούμαι κάθε λεπτό με τον Παναθηναϊκό», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Για την κόντρα του με τον Ολυμπιακό και τους αδερφούς Αγγελόπουλους τόνισε:

“Όπως έχω πει πολλές φορές, η αντιπαράθεση να μένει στις 4 γραμμές. Δεν είναι στο χέρι το δικό μου. Προφανώς είναι στα χέρια των Αγγελόπουλων. Οι κ. Αγγελόπουλοι μου επιτέθηκαν μετά τον τελικό του Κυπέλλου του 2013. Αυτοί επιτέθηκαν, όχι εγώ και στο ξεκίνημα όταν ανέλαβα έλεγα πόσο θετικό είναι να βρίσκονται στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Δεν έχει βρεθεί κανένας να επέμβει ενώ η ευαίσθητη ΕΦΙΠ με καλεί εμένα με κάθε ευκαιρία».

Ο κ. Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε και για το θέμα της απόκτησης των Κούπερ και Βεζένκοφ:

«Δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο. Θα υπάρχει μεγάλη αλλαγή στο ρόστερ. Πολλοί από την ομάδα δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου. Δεν άρεσε σε μας, δεν άρεσε στον κόσμο. Άρα θα γίνει μία τεράστια αλλαγή».