Με J-Lo η πρεμιέρα του Μουντιάλ (vds)

Ξεπεράστηκε το πρόβλημα της «παραγωγής» και η Τζένιφερ Λόπεζ θα συμμετάσχει τελικά στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, όπως έκανε γνωστό σήμερα η ΦΙΦΑ.

Με ανακοίνωσή της η Παγκόσμια Ομοσπονδία τονίζει ότι «η ΦΙΦΑ και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι θα έχουμε απαρτία των αστέρων στην εκτέλεση του επίσημου τραγουδιού “We Are One” αυτήν την Πέμπτη».

Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και το επιτελείο της Λόπεζ σημειώνοντας ότι η προηγούμενη αναφορά για τη μη συμμετοχή της ήταν «πρόωρη».

«Η Τζένιφερ πάντα ήθελε να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου», αναφέρει η ανακοίνωση. «Δε θα ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές της ή τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Θα είναι εκεί», συμπληρώνει η ανακοίνωση του εκπροσώπου της διάσημης ποπ τραγουδίστριας, που μετείχε στην ηχογράφηση του επίσημου τραγουδιού του Μουντιάλ με τίτλο «We Are One» μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε.

Να θυμίσουμε απλά ότι την περασμένη Κυριακή η ΦΙΦΑ είχε ανακοινώσει ότι η Λόπεζ δεν μπορούσε να εκτελέσει μαζί με τους άλλους δυο καλλιτέχνες το συγκεκριμένο αφιερωμένο στο Μουντιάλ τραγούδι για καθαρά λόγους «παραγωγής».