Ξάνθη και στη… Βραζιλία!

Δεν ασχολήθηκαν μόνο στην Ελλάδα με το χτεσινό μπαράζ Ξάνθης – Ολυμπιακού Βόλου. Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον και στο Αρακαζού της Βραζιλίας. Στο… στρατηγείο της Εθνικής ομάδας και στο κέντρο Τύπου, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, δημοσιογράφοι όλοι ήθελαν να πληροφορηθούν την εξέλιξη του αγώνα.

Πρώτος και καλύτερος ο Βασίλης Τοροσίδης, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα Thrakisports, που με τον απεσταλμένο της Γιάννη Γιαγκίνη κατέγραψε όλες τις στιγμές μέχρι τη λήξη του αγώνα.

“Ο Τόρο ήταν διαρκώς με τα κινητά στο χέρι, να διαβάζει τα μηνύματα που του έφταναν βροχή για την εξέλιξη του αγώνα, ενώ και οι παράγοντες της ΕΠΟ που συνοδεύουν την αποστολή για εκείνο το διάστημα ασχολούνταν με την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Λίγο μετά την λήξη του αγώνα, τον κομοτηναίο αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Μάνο Γαβριηλίδη παρέα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Γιάννη Παπακωσταντίνου και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ από την ΕΠΣ Χαλκιδικής Αργύρη Βούλγαρη, οι οποίοι μάλιστα μόλις εκείνη την στιγμή είχαν πληροφορηθεί και την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου που ζητούσε την… παραίτησή τους”.