By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κόντρα στη λογική η Εθνική
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedQATAR 2022

Κόντρα στη λογική η Εθνική

Τhessports
Last updated: 14/06/2014 12:58
Τhessports
Share
SHARE

Οι αριθμοί μπορεί να μην μας ευνοούν, μπορεί να μην είμαστε το φαβορί, αλλά πόσες φορές αυτή η Εθνική ομάδα πήγε κόντρα στη λογική και στα προγνωστικά; Το πρώτο ραντεβού στο Μπέλο Οριζόντε μπορεί να έχει ξεκάθαρο φαβορί, όμως το αντιπροσωπευτικό μας έχει αποδείξει ότι μπορεί και τα καταφέρνει.

Η απουσία σημαντικών παικτών, όπως ο Φαλκάο και ο Βαλένσια, προκαλεί έναν μικρό πονοκέφαλο στον Χοσέ Πέκερμαν , που θα ξεκινήσει στην επίθεση με τον φορ της Βαλένθια, Κάρλος Μπάκα, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Βαλένσια. Ένα ακόμη πρόβλημα ακούει στο όνομα Τζάκσον Μαρτίνεζ, ο οποίος μάλλον θα μείνει στον πάγκο πληρώνοντας κάποια κρούσματα απειθαρχίας.

Η Εθνική ομάδα με μόλις 4 γκολ εναντίον της σε 10 ματς της προκριματικής φάσης έχει ξεκάθαρο ρόλο και αποστολή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να κρατήσει το μηδέν και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Εναντίον της Βολιβίας η νίκη με 2-1 έδειξε πως η ομάδα του Σάντος μπορεί και τα καταφέρνει κόντρα στους Λατινοαμερικάνους και το 4-3-3 που μοιάζει περισσότερο με 4-5-1 ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του Πορτογάλου.

ΟΙ ΑΙΡΘΜΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

  • Η Ελλάδα έχει ηττηθεί στα πέντε από τα έξι ματς Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας κερδίσει τη Νιγηρία με 2-1 στις 17 Ιουνίου 2010.
  • Με 83.3% ποσοστών νικών – ηττών σε Παγκόσμιο Κύπελλο η Ελλάδα έχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση στην ιστορία της διοργάνωσης, μετά το Ελ Σαλβαδόρ που έχει χάσει και τα έξι ματς που έχει δώσει σε Μουντιάλ.
  • Επίσης, η Ελλάδα δεν κατάφερε να σκοράρει στα πέντε από τα έξι ματς, πετυχαίνοντας μόνο δύο γκολ στη νίκη επί της Νιγηρίας με Σαλπιγγίδη και Τοροσίδη.
  • Εκπληκτικό ποσοστό του Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Εχει μόλις τρεις ήττες σε 26 ματς (17 νίκες, 6 ισοπαλίες).
  • Η Κολομβία είχε τα περισσότερα σουτ στην εστία (99) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον προκριματικό όμιλο της Νοτίου Αμερικής.
  • Η νίκη της Κολομβίας με 2-0 σε φιλικό αγώνα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994 είναι η μοναδική αναμέτρηση των δύο ομάδων πριν από το σημερινό ραντεβού τους.

Σχετικά άρθρα

Ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι – Τα δεδομένα για το Champions League
«Πέρασε» κι από το Πανθεσσαλικό ο Άρης
Με αρκετές αλλαγές ο Άρης: Η ενδεκάδα στο Πανθεσσαλικό
«Ο ΠΑΟΚ συζητά για το κορυφαίο ταλέντο της Βουλγαρίας»
Κωνσταντινίδης: «Η έξοδος στο Champions League είναι κάτι σημαντικό»
TAGGED:Εθνική ΟμάδαΚολομβίαΜουντιάλ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επέτρεψαν το αλκοόλ στα γήπεδα
Next Article Οι ευχές του Ζαγοράκη στην Εθνική

Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Κρατάμε την αντίδραση στο τέλος» – Τι είπε για τους τραυματισμούς
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Ανοικτό «παράθυρο» από Γρηγορίου για παραμονή στον Άρη
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Έτσι ξεκινά στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
ΠΑΟΚ: «Στήριξη με πάθος, μυαλό και σύνεση»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Follow US