Το ξέσπασμα του Άγγελου

Η ισοπεδωτική κριτική, από πολλούς, για την κακή πρεμιέρα της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, προκάλεσε την έκρηξη του Άγγελου Χαριστέα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, με ένα οργισμένο στάτους στο Facebook ξέσπασε κατά πάντων.

Πιο αναλυτικά ο Χαριστέας έγραψε:

«Καλημέρα. Διαβάζω σήμερα παντού, fb twitter κτλ, διάφορα blogs και λέω πόσο κομπλεξικός λαός είμαστε, μα πόσο. Βλέπω παιδάκια που δεν έχουν καταφέρει το παραμικρό στην μίζερη ζωή τους να κράζουν έτσι απλά τον καθένα (μιλάω για την Εθνική ομάδα).

Επειδη δεν τους δίνει κανένας σημασία αισθάνονται άσχημα και δεν ξέρουν τι να γράψουν για να πάρουν ενα like και να το δείξουν στην καφετέρια. Αυτοί είμαστε τελικά σίγουρα, δηλαδη 100%. Οταν αισθάνεσαι μέσα σου καλά με τον εαυτό σου δεν κράζεις τον άλλον, ποτέ, αυτό είναι νόμος. Όταν το κάνεις πάει να πει ότι είσαι πολύ δυστυχισμένος.

Όταν εσύ με εκπροσωπήσεις, εγώ θα σε ενθαρρύνω, θα σου πω τα λάθη σου, αλλά δεν θα σε ισοπεδώσω ποτέ, γιατί εκπροσωπείς και μένα, παλεύεις για μένα. Όσοι δεν συμφωνούνε με αυτό να με διαγράψουν αυτή την στιγμή από φίλο».