Ζαγοράκης: «Καφενειακές κουβέντες»

Αισιόδοξος, παρά την ήττα με 3-0 από την Κολομβία, εμφανίστηκε σήμερα ο Θόδωρος Ζαγοράκης, που αναφερόμενος στην πορεία της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας τόνισε ότι: «Τίποτε δεν έχει τελειώσει».

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, χαρακτήρισε «περίεργο» το ματς με την Κολομβία, καθώς πίστευε πως «θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

«Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Κολομβία, που παραδοσιακά είναι από τις πολύ καλές ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά το ματς νομίζω ότι δεν έπρεπε να λήξει 3-0 υπέρ της. Αν γινόταν το 2-1 στην ευκαιρία με το δοκάρι του Γκέκα, όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι», πρόσθεσε ο Ζαγοράκης, που χαρακτήρισε όλους όσοι είναι έξω από το… χορό «και πολύ προπονητές και πολύ ποδοσφαιριστές χωρίς να ξέρουν» αποφεύγοντας να κάνει κριτική και να απαντήσει, ουσιαστικά, στις επίμονες ερωτήσεις του Μανόλη Αναγνωστάκη για το αν έπρεπε να ξεκινήσει ο Μήτρογλου και αν έπρεπε να μπει πιο νωρίς ο Φετφατζίδης στο παιχνίδι. «Αυτές είναι καφενειακές κουβέντες», είπε και συμπλήρωσε: «Να ξέρετε όλοι είναι εκεί, τα παιδιά , το τιμ, όλοι θέλουν περισσότερο από όλους εμάς να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Εγιναν λάθη, αλλά και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα μας, όπου ήταν εμφανές, ότι έλειπε η αυτοσυγκέντρωση».

Δείτε το βίντεο:


Ζαγοράκης: Τίποτα δεν έχει τελειώσει