By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Στόχος του Άρη να είναι πάντα πρωταγωνιστής»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στόχος του Άρη να είναι πάντα πρωταγωνιστής»

Τhessports
Last updated: 04/03/2019 13:32
Τhessports
Share
SHARE

Ο γενικός αρχηγός του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την φετινή πορεία των κιτρινόμαυρων και την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά:

Αναφορικά με την πορεία του Άρη, είπε πως: «Θέλαμε με την επιστροφή μας να δείξουμε ότι έχουμε στόχους. Κάναμε μεταγραφές, ξεκινήσαμε καλά, όμως στην συνέχεια αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Μας πλήγωσε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος. Μας στεναχώρησε όλους, ταυτόχρονα όμως μας πείσμωσε. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και στόχος του πάντα είναι να είναι πρωταγωνιστής, να έχει τις επιτυχίες που δικαιούται να έχει. Οπότε δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι έχει άγχος στον Άρη, πάντα υπάρχει άγχος. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί κάποιος τότε δεν θα είναι στην ομάδα».

Πρόσθεσε πως: «Η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο. Το καλό είναι ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα αρκετοί ποδοσφαιριστές. Τα αποτελέσματα, κάποιες φορές θα έρθουν και κάποιες άλλες όχι. Οι παίκτες μας έχουν χαρακτήρα και παίρνουν αυτό που τους αξίζει, την αναγνώριση από τον κόσμο. Επιστρέψαμε και θέλουμε να δείξουμε ότι πραγματικά ο Άρης είναι μια ομάδα που διεκδικεί και θα διεκδικήσει».

Ερωτηθείς για το αν ο στόχος του Άρη είναι να φτάσει στο επίπεδο διεκδίκησης του τίτλου, απάντησε ότι: «Είναι το όνειρό μας. Θέλω να ζήσω αυτά που δεν έζησα ως παίκτης. Στα χρόνια που έπαιζα εγώ δεν μπόρεσα δώσω στον κόσμο μας αυτή την χαρά. Ελπίζω στα επόμενα χρόνια να δώσουμε στον κόσμο του Άρη αυτό που του έχει λείψει».

Αναφορικά με τον πρόεδρο της ομάδας, σημείωσε: «Πρέπει να σεβόμαστε και να αναγνωρίζουμε την αξία και την προσφορά κάποιων ανθρώπων. Ο κ. Καρυπίδης ήρθε στην ομάδα όταν αυτή ήταν στη Γ’ Εθνική, άντεξε στις δύσκολες και άσχημες χρονιές και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος του Άρη αναγνωρίζει τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα και πρέπει να υποστηριχθεί αυτή η προσπάθεια».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΆρηςΓιώργος Κολτσίδαςδηλώσεις
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Νοσοκομείο» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Next Article Οι «μαντικές» ικανότητες του Γιαννούλη (vid)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US