By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έμεινε στο Χ η Κ17
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε στο Χ η Κ17

Τhessports
Last updated: 16/03/2019 14:49
Τhessports
Share
SHARE

Μολονότι είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες, συν ένα δοκάρι, η Κ17 έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον στους 48 βαθμούς και του απομένουν δύο ματς, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λάρισα, πριν το Final Four που θα διεξαχθεί πιθανότατα την Μεγάλη Εβδομάδα. Προφανώς και ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει ήδη μια θέση στο Final Four.

Στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Emileon Sport Center, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20’.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα, κυριαρχώντας στην κατοχή και στην δημιουργία παιχνιδιού, υπεροχή ωστόσο που δεν μετουσιώθηκε γρήγορα σε γκολ. Η ισοφάριση ήρθε στο 65’ με τον Καράκουτη, να παίρνει την ασίστ από τον Γκορτεζιάνι και να πλασάρει επιτυχώς τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ακολούθησε σωρεία ευκαιριών, όπως και δοκάρι στο 70’ με τον Καράκουτη, ωστόσο το σκορ παρέμεινε στο 1-1.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μακρής, Τσοπούρογλου, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Ντάικο, Κουίδης (50’ Τζόλης), Κουτεντάκης, Τεμερτζόγλου (50’ Γρόσδης), Πιπιλιάρης (70’ Παναγιώτου), Καράκουτης, Γκορτεζιάνι (75’ Κιτσάκης).

Σχετικά άρθρα

«Μεγαθήρια» στο κυνήγι του Τζόλη
Θα παίξει ο Μέσι στο Μουντιάλ;
«Κόπηκε» από την Εθνική Φινλανδία ο Γένσεν
«Κοιτάει» δύο από την Κηφισιά ο Ηρακλής
Πωλητήριο Νταβέλη στην ΑΕΛ!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Θέλουν να κρατήσουν Κίτσιου στην Τουρκία
Next Article Ξεκίνησε τον… αγώνα ο Μαουρίσιο(pic)

Τελευταία νέα

Στο «μάτι» της Λίβερπουλ ο Κουλιεράκης!
ΔΙΕΘΝΗ
28 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις με… ΠΑΟΚ
MEDIA
28 May, 2026
Ώρα ημιτελικών στη GBL: Στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ
Featured Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
28 May, 2026
Σκαριόλο: «Αναμφισβήτητα υποστήκαμε μια αδικία στον τελικό»
ΜΠΑΣΚΕΤ
28 May, 2026
Follow US