By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Απίστευτες καταγγελίες για την Κ15: «Μας ζήτησαν 600 ευρώ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτες καταγγελίες για την Κ15: «Μας ζήτησαν 600 ευρώ»

Τhessports
Last updated: 05/04/2019 19:07
Τhessports
Share
SHARE

Μπορεί η κατάσταση στην Κ15 του Άρη να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, όμως οι δηλώσεις ενός εκ των γονέων νεαρού ποδοσφαιριστή έρχονται για να «ταράξουν τα νερά», λίγες ημέρες πριν τα παιδιά αγωνιστούν στον τελικό του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Δαβίδ Βακουφτσής μίλησε στο Metropolis 95,5 κάνοντας αναφορά σε απίστευτα πράγματα τα οποία συνέβαιναν μέχρι πρότινος στις κιτρινόμαυρες ακαδημίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ΠΑΕ Άρης ξεκίνησε τις ομάδες Κ15, Κ17, Κ19 στα τέλη του Ιουλίου. Δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τα τρέξει και ήρθε ο Ερασιτέχνης διά στόματος του κ. Καραμανλή να τα αναλάβει. Το τμήμα Κ15 ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου, δεν είχαν τη δυνατότητα και γήπεδα να ξεκινήσουν την προετοιμασία νωρίτερα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε προετοιμασία σε ειδικά αθλητικά κέντρα και ο Άρης στο πάρκο της Βούλγαρη, εκεί που τερματίζει το λεωφορείο «10».

Η ενδυμασία της ομάδας δόθηκε στα παιδιά στις 8.15 το πρωί στο λεωφορείο. Δεν έδωσαν ούτε μια στολή παρά μόνο μέσα στο λεωφορείο και μιλάμε για μήνα Απρίλιο. Μέχρι τώρα έπαιζαν με στολές παλαιότερων ετών, τις οποίες χρησιμοποιούσαν όχι ως Άρης FC, αλλά ως ΑΣ Άρης. Και τα ρούχα θα τα επιστρέψουν πλυμένα μετά το ματς της Κυριακής. Η φορεσιά της Κ15 και της Κ17 είναι κοινή. Όταν η μία ομάδα παίζει με τα κίτρινα, η άλλη παίζει με τα μαύρα και αντίστροφα. Οι άλλες ομάδες διαμένουν στη Λαμία από την Τρίτη. Ο Άρης έφυγε ανήμερα του αγώνα στις 9.30 το πρωί και γύρισε πίσω στη 1 το βράδυ. Σήμερα στις 3.30 μ.μ. θα κάνουν προπόνηση στον Άγιο Βασίλειο, διότι δεν μπορούν να νοικιάσουν γήπεδα με χόρτο, αύριο στον Άγιο Αντώνιο και την Κυριακή θα φύγουν το πρωί για να παίξουν στις 3 μ.μ. με τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Επί δέκα ημέρες τα παιδιά κάνουν τον γύρο της Β’ Θεσσαλονίκης και γυρίζουν από Άγιο Αντώνιο σε Άγιο Βασίλειο και από Σουρωτή σε Αγγελοχώρι. Πάμε τώρα και στο κυρίως θέμα, το οποίο είναι και βασικό και πρέπει να το καταλάβουν οι φίλαθλοι του Άρη και όλης της Θεσσαλονίκης.

Οι ακαδημίες, τα τμήματα αυτά, δεν πρέπει οι γονείς να τα βλέπουν σαν κομμάτι ότι αύριο μεθαύριο θα οικονομήσουν τα παιδιά για να οικονομήσουν κι αυτοί. Πρέπει να αφήσουν τα παιδιά να το ζήσουν. Για να μπεις μέσα στο γήπεδο χθες έπρεπε να μπεις με ΑΜΚΑ και με επίδειξη ταυτότητας. Αυτό είναι ακόλουθο της συμπεριφοράς μας. Αυτή είναι η λογική που επικρατεί.

Ο Ερασιτέχνης πριν δύο μήνες ζήτησε 600 ευρώ από κάθε γονέα γιατί δεν έβγαινε οικονομικά. Μόλις μαλώσαμε οι γονείς πήγαν στην ΠΑΕ και ζήτησαν από αυτή να αναλάβει ξενοδοχεία, λεωφορείο κλπ, διότι διαφορετικά θα παρατήσουν τα τμήματα».

 

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Γεμάτη «φαρέτρα» ενόψει Παναθηναϊκού
Next Article «Παραμιλάει» με τους ΠΑΟΚτσήδες ο Ολιβέιρα

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US