Σοβαρό επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη!

Ένα νέο επεισόδιο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της Εθνικής έρχεται και πάλι να διαταράξει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Πρωταγωνιστές ο Τζαβέλλας και (πάλι) ο Μανιάτης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μετά το τέλος της χθεσινής (τις πρώτες πρωινές ώρες για την ακρίβεια) προπόνησης οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στα αποδυτήρια για άγνωστο για την ώρα λόγο αν και είναι λογικό να συνδέεται με τα φετινά ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση του Καραγκούνη και του Κονέ για να χωρίσουν τους δύο ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο άρχισε όταν ο Μανιάτης έκανε παρατηρήσεις στον Τζαβέλλα να κάνει καλύτερες πάσες, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να ανταπαντά στον συμπαίκτη του: «Εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ, είναι εθνική ομάδα».

Μάλιστα κατά μία άλλη πληροφορία ο Μανιάτης κίνησε τις διαδικασίες για να βγάλει εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιήσει την… απειλή του.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει πλέον ο Φερνάντο Σάντος με ανοικτό πλέον το ενδεχόμενο να αποκλειστούν οι δύο παίκτες από το ματς με την Ιαπωνία.